Buick GS455 -70

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja coupedeville, 4.5.2003.

 1. Bandicoot

  Bandicoot Gearhead

  Tänään sain sitten viimeinkin vietyä GS,n tulliin autovero arviota varten johan tuota aikaa ostamisesta menikin lähemmä 4 vuotta.
  Tullimiehen ensireaktio oli aika hämastynyt :eek: :eek: ja kysyi kulkeeko tuo edes,johon minä että totta kai,seuraavaksi hieman kateltuaan totesi tehdään verohakemus mutta taitaa käydä tällä kertaa niin jotta tulli joutuu maksajaksi on tuo niin huono,melkeinpä luokkasi :mad: minua kommenteillaan johon totesin että ei tuo nyt mikään uusi saksan tuliainen olekkaaan .
  Aika näyttää mitä tulee, jahka lisää tapahtuu päivitetään aihetta.
   
 2. PPRCuda

  PPRCuda Double Gearhead

 3. shark

  shark 3rd gear

  Huvittaa toi klassinen ilmoittelu "Ainut siellä ja täällä".Kaverini sai 18 vuoden (luit oikein) väännön jälkeen ostaa" tiettävästi ainoan" -70 GSX :n joka oli ajettu kirkon muuriin lähes parikytvuotta sitten Södertäljessä.Hän osti talvella myös aidon -70 GS Stage 1 Avon joka on ollut kauan täällä, mutta seissut monta vuotta ja ennestään on jo se -71 vihreä GSX(ajettu 100.000 km).Se on kyllä ainakin ainut Ruotsissa myyty GSX.
  Aika hauska juttu muuten ,kuinka paljon noita GS Buikkeja on täällä,ajatellen vaatimattomia valmistusmäärää.Kuulin naapurin muijalta että se munkin vanha manuaali -70 GS Avo oli vaihtanut omistajaa.Oli kaverilla ollut talo myytävänä ja ostajaehdokas tuli kämppää kattoo ja "Torque Twister" seisoi pihassa.No kärry meni ja talo jäi :eek:
   
 4. Bandicoot

  Bandicoot Gearhead

  Itse henkilökohtaisesti tunnen kaksi henkilöä joilla on GS ja GSX buickit,mutta kuten tiedetään niin suomeen on tullut kauttta aikojen hyvinkin harvinaisiamalleja ja johtunee kaiketi siitä kun tänne on ollut vaikea tuoda niin sen onnistuessa tuodaan mallisarjan parhaimmistoa.
  Se valkoinen avo GS-lienekkö vaihtanut omistajaa?minun Buick on tullut suomeen ruotsista jo kauan aikaa sitten ja jokunen harrastaja tietäneekin auton.Monta vuotta se kait oli missä milloinkin kunnes minä sain vihin siitä ja ostin silloin elettiin kalliimman autoverotuksen aikaa joten oli kuin rahaa laittanut pankkiin kun nyt sen verottaa ja se kait oli silloin syynä sen huonoon myyntiin. Korkea arvio verotus.
   
 5. MadMike

  MadMike Gearhead

  Olis pistänyt talon lihoiksi ja muijan jakoon mielummin....
  Mullahan tota ultimatumia on joskus huonolla menestyksellä naiset koittaneet.---ja highway.
  antaa naiselle periksi on kun laittais pallinsa narikkaan.
   
 6. wahoo

  wahoo Gearhead

  Noin se suurinpiirtein meni... :D Nyt 4spd pitää seuraa -70 GS 455 avo-projektille 8)
   
 7. shark

  shark 3rd gear

  No katoppas kummaa.Näyttää päässeen hyvään kotiin eikä millekkään autotrokarille.Pidähän "pienestä "hyvää huolta. :wink:

  Jos sua kiinnostaa voin lähettää projektikuvia ja vaikka tuoda mukana historiikkia autosta kun ajan ohi joskus mökille.
  Voit tietty lähettää mullekin kuvia miltä se nykyään näyttää, että pääsee taas parkumaan"Miksi hel..sssä sekin pitikin myydä"

  Autosta on ollut Erik Stigsonin tekemä juttu Bilsport lehdessä,kuva Car Craftissa ja jopa Ruotsalaisessa pornolehdessä (Fib Aktuelt,otettu Powerin Cruisingissa) :rotfl:

  Onks siinä vielä ne neonvalot alla?

  Se sitten ärsytti "oikeaoppisia" kun laitoin ne muskeliautoon.Ei tuolloin 90 luvun alussa niitä paljon näillä leveysasteilla näkynyt kun tuuninkipojatkin imi vielä mehua pullosta ja räiski rusinoita vaippoihin :lol:

  Oli aika ufomainen ilmestys ,kun pimeällä parkit päällä poltti kumia sinisen valon heijastuessa märältä asfaltilta .Jihhhhhhhaaaa.
  Tuli taas nuorruttua pari vuotta kun noita muistelee.
   
 8. wahoo

  wahoo Gearhead

  Tervetuloa katsomaan projektia ja tarinoimaan autosta! Ps. Ei ole neon-valoja, meni museoleimaan heittämällä keväällä :)
   
 9. wahoo

  wahoo Gearhead

  Tässä kuvaa kamppeesta:

  [​IMG]

  Klikatkaa isommaksi.
   
 10. BuickS

  BuickS Gearhead

  Siistiltähän tuo avo näyttää!
  Onkohan Karjaan suunnalla myynnissä ollut mustavalkoinen -70 avoGS jo löytänyt uuden omistajan?
   
 11. Bandicoot

  Bandicoot Gearhead

 12. wahoo

  wahoo Gearhead

 13. Bandicoot

  Bandicoot Gearhead

  GS,n verolippu tuli tänään postissa ja vero 232,60e ei paha :D siitä sitä on jo mukavampi kohti katsastus kuntoa alkaa laittamaan.
  Siinä se tullimies kuvailee ja kuvattuaan totesi " :eek: taitaa tulli jäädä maksunpuolelle tällä kertaa on tämä niin huonokuntoinen :rotfl: "
  :mad: :mad: :mad:
  http://s6.photobucket.com/albums/y249/a ... G_0064.jpg
   
 14. rebel58

  rebel58 Double Gearhead

  Onneksi olkoon! Pari vuotta sitten oli eri meininki. Oikeus on voittanut! Tervetuloa.
   
 15. Nutlass

  Nutlass Gearhead

  Tuon kuvan perusteellahan toi ei kaipaa kuin vähän väriä päällensä :rotfl:
  Onko katsastuskunto=täydellinen läpikäynti?
   
 16. Miniucco

  Miniucco 1st gear

  Onneksi olkoon Bandicootille, ei paha vero :D
   
 17. Miniucco

  Miniucco 1st gear

  Väri on aika lähellä Harvest goldia...
  Onko se Burnished saddle?
   
 18. BuickS

  BuickS Gearhead

  No niinpäs näyttää olevan. Hintakin ennallaan...
  Jos en ihan väärin muista katsoneeni, tuo Karjaan autokin on ainakin joskus ollut ruskehtavaa sävyä.
   
 19. wahoo

  wahoo Gearhead

  Kyllä se on burnished saddle.
   
 20. heikkisj

  heikkisj Gearhead

Kerro tästä muillekin!