Buick GS455 -70

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja coupedeville, 4.5.2003.

 1. Anonymous

  Anonymous Guest

  Joroisissa on eräällä mummolla ympäri vuotisena kauppakassina punainen Buick GS 455. Ollut samalla mummolla lähes uudesta asti. Eikä varmasti myy. On käynyt useampi ostajaehdokas yrittämässä.
   
 2. BuickS

  BuickS Gearhead

  Onneksi olkoon!
   
 3. onbuicks

  onbuicks Gearhead

  Ja kuten tiedätte, mulla on GSX:n uusi takaspoileri myytävänä halvalla.
   
 4. Anonymous

  Anonymous Guest

  Ihan mielenkiinnosta kysyisin et onko mitään tietoo kenelläkään mikä buickki siinä kauppakeskus jumbon ja markantalon välisellä osuudella on ollu pressun alla vähintään 6 vuotta?
   
 5. 4D -38

  4D -38 1st gear

  Kuusamossa on -80/-90 luvun taitteessa kääritty tolpan ympäri -70/-71 ruotsinkilpinen gs. Auto jäänyt tänne ja myyty tullihuutokaupasta paikalliselle romunkerääjälle, joka myynyt sen eteläsuomeen. Onko kenelläkään tästä autosta tietoa?

  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: 4D -38 2004-01-22 16:51 ]</font>
   
 6. Anonymous

  Anonymous Guest

  Onko se Buick vieläkin siel Jumbon lähellä??
  Siitä varmaan jo ainakin kaks vuotta kun sitä dösän ikkunasta tiirailin. Aina töihin mennessäni. :wink: Vaikuttais -70, -71 GS tai Skylarkilta. Muistaakseni oli valkoinen.
  Itse kävin koeajamassa n. neljä vuotta sitten -70 Skylarkia 455 koneella. Potkua oli kyl aika julmetusti. HIENO peli. Siinä oli GXS väritys, musta/keltainen. Rekkari oli GS-455. Mahtaakohan tämä laite viel löytyä Suomesta?
  Mahtaakohan kukaan tietää paljonkohan noita
  -68 ja -69 GTO:ta on Suomessa? AKEn mukaan vain -68 0kpl:tta ja -69 6kpl:tta!
  Itseltäni löytyy -69 avo.
   
 7. Vämpylä

  Vämpylä 1st gear

  Ei ehkä liity asiaan mutta luin muistaakseni paikallis lehdestä(kymen sanomat) muutama kk. sitten pikku otsikon joka meni tyyliin "Harvinainen Buick kolaroitu" ja siinä ohessa näkyin kuva muistaakseni kullan ruskeasta ilkeän näköisesti mällätystä autosta, keulaa ei voinut tunnistaa mutta kylkilinja näytti Gs:ltä.
  Oli vielä maininta että tälläsiä on tehty X kappaletta... :sad:
  Joku erikoismalli?!


  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Vämpylä 2004-01-22 19:58 ]</font>
   
 8. MR. Fabulous

  MR. Fabulous 1st gear

  Se oli muistaakseni GS 400 -69 ja museorekisterissä. Oli tuon jälkeen KePö:ssä kaupan 5000€:llä jos oikein muista.
   
 9. Vallu

  Vallu Gearhead

  Tämä jumbon lähellä oleva on siellä (täällä) vieläkin, pressun alla. Väri on minun muistaakseni joku turkoosiin vivahtava ja valkoinen katto. Taka-akseli taisi olla irrallaan. Ja sellainen hämärä mielikuva, notta olis ollu Ruotsin kilvissä...?
   
 10. Anonymous

  Anonymous Guest

  Itse kävin koeajamassa n. neljä vuotta sitten -70 Skylarkia 455 koneella. Potkua oli kyl aika julmetusti. HIENO peli. Siinä oli GXS väritys, musta/keltainen. Rekkari oli GS-455. Mahtaakohan tämä laite viel löytyä Suomesta? !  Viime syksynä käytiin katsomassa tätä GSX kloonia Porvoossa.Pyyntiä 15k€ pientä siistimistä niin olisi ollut hieno peli.
   
 11. Karvanoppa-Elvis

  Karvanoppa-Elvis 1st gear

  Joo upeita pelejä... Oman unelma-autolistan kärjessä.

  Pari vuotta sitten tuli ikimuistoiset sävärit '69 Skylarkista viritetyllä isolohkolla. Silloin viimeistään tiesi mitä VOIMA on...
   
 12. 6PPC

  6PPC Double Gearhead

  Joroisten Buick ei ole millään mummolla kauppakassina, vaan erään puusepänliikkeen omistajalla. Eikä se tietääkseni ole ollut samalla omistajalla uudesta asti. Sen verran mr nobody oli asiasta perillä, että se ei tosiaankaan ole myytävänä
   
 13. Mr.Speed

  Mr.Speed Gearhead

  Käsittämättömän hienoja vehkeitä...Buick GSX on kyllä mun mielestä ehdottomasti yksi hienoimmista koskaan tehdyistä muskeli autoista. Onko kellään tietoa onko se toissa vuonna American car showssa ollut GSX aito vai klooni? http://www.buickgsx.net/gsxhome.htm
   
 14. Anonymous

  Anonymous Guest

  Onko se TAKASPOILERI vielä myynnissä? Olisi tarvetta jos hinta ei ole enempää kuin YearOne tai muut nettikauppiaat -tasolla (tuontikuluilla lisättynä). Tulisi 72' GS 455:een.

  Jos joku tietää kuka omistaa 80-luvun lopussa Suomessa kilpaa ajetun 72'GS 455:n tekniikan, niin täällä olisi tarvetta.

  pauli.purhonen@kolumbus.fi puh. 044 298 6060

  E-Bayssa oli myynnissä jokin aika sitten 70GSX Stage1 4v manuaali (yksi 48:sta valm.)projekti, täydellisenä, Arizonan auringon polttama. Viimeinen tarjous oli 12500 USD, mutta siinä vaiheessa myyjä lopetti kaupan ja vetosi ilmoiteuksessa olleeseen virheeseen (taisi älytä mitä oli myymässä)

  AACA Buick -palstalla joku pyysi pari vuotta sitten täydellisestä 70GSX:stä 125 000 USD. siellä oli paljon keskustelua hinnasta, sitä pidettiin kovana. Hemmingsillä on GS-455:sia 7500 - 50 000 USD hinnoilla riippuen kunnosta.

  T PauliP
   
 15. jt

  jt 3rd gear

  American car shown auto on klooni,tosin hyvin ja isolla rahalla tehty.Alunperin Skylark sitten muutettiin vastaamaan GS 350 mallia,seuraavaksi GS 455 mallia ja viimein GSX mallia.
   
 16. Anonymous

  Anonymous Guest

  Skylarkin ja GS-350:sen runko on eri kuin GS455:n vaikka mitoitus on sama. Tämä 72' Buick Chassis manualin mukaan. Koodi on alunperin rungon ulkosivussa kuskinpuolen takapyöränaukon kohdassa taka-aselin kohdalla. Mitähän ne erot on? ja eikös GSX:ää ollut myös 350:llä?
  PauliP
   
 17. jt

  jt 3rd gear

  Vuonna 1970 GSX mallia sai vain 455 tai 455 stage 1 moottorilla.1970 GSX pakettiin kuuluivat etu- ja takaspoileri,kierroslukumittari konepellissä ja apollo white ja saturn yellow värit.1971 ja 1972 varusteet piti tilata erikseen ja värivalikoima laajeni ja pakettia pystyi tilaamaan myös 350 moottorilla.Avomallisia GSX versioita ei tehty.
   
 18. Anonymous

  Anonymous Guest

  Kyllä se mummo on sillä näyttänyt käyvän ahhkerasti asioillaan. Ja taitaapa mummo olla myös sen puusepänliikkeen omistajia. Kirjoitinkin että on ollut samalla omistajalla lähes uudesta asti. Se on tuotu Californiasta pari vuotta vanhana.
   
 19. heikkisj

  heikkisj Gearhead

  Hienoa että Suomeen on eksynyt yksi GSX, se on oikein hieno ja harvinainen auto! Powerissa olen nähnyt yhden Tanskan kilvillä olleen Apollo white -yksilön ja enpä sitten muita.
   
 20. BuickS

  BuickS Gearhead

  Onko siitä Suomeen rantautuneesta GSX:stä saatavana kuvia näkyviin?
   

Kerro tästä muillekin!