Buick GS455 -70

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja coupedeville, 4.5.2003.

  1. Mr.Speed

    Mr.Speed Gearhead

    joo olis hauska nähdä kuvia...GM A-bodyt on kyllä kaikki käsittämän hienoja laitteita! :smile:

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Mr.Speed 2004-04-17 15:16 ]</font>
     
  2. SG480

    SG480 1st gear

    On ollut niin mielenkiitoinen ketju että jopa moparukon piti käydä tänään maakuntamatkalla ottamassa yksi kuva. Kaukaa otettu ja huono, mutta Volgan lisäksi kuvassa myös lännen rautaa. Kiinnostuneille laitoin kuvan Paalupaikan online -gallerian sekalaisiin kuviin.
     
  3. onbuicks

    onbuicks Gearhead

    Mielenkiintoista tietoa löytyi auton ruotsalaisesta rekisteriotteesta. Siinä oli merkintä, että vaihteisto olisi manuaali. Kuitenkin autossa on TH-400 ja pitkä GS- konsoli ym. No purkaessani konsolin pois havaitsin sen olevan puutteellisesti kiinnitetty ja rungosta löytyi myöskin kytkimen käyttöakselin kiinnitysrauta. Eli auto onkin ollut manuaali, vaikka muutos on joskus tehty melko huolella ts. käytössä on varmasti o9llut varaosa- auto.
    Tarinan huipennus on kuitenkin se, että kardaanitunnelista, jota ei ole millään lailla modifioitu ei löydy minkäänlaisia reikiä tai edes jälkiä lattiashifterin olemassaolosta, joten tämä on ilmeisesti ollut yksi 66:sta valmistetusta 3- speed manuaaleista.
    Mistä saisi varmuuden, kun build- sheettia ei löydy?
    Joni huom. Ollaan yhteydessä lasin suhteen, kun saadaan vähän inventoitua projektia noin muuten.
     
  4. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Kolmilovinen rattivaihde GS... Ettei olisi yksi niistä kolmesta Nicaragualaisesta poliisi autoiksi myydyistä GS buickeista ? Tarinan mukaan Nicaraguan hallituksella ei ollut rahaa lunastaa ko autoja ja siksi päätyivät tänne.
     
  5. onbuicks

    onbuicks Gearhead

    Vedin liian nopeita johtopäätöksiä. Kiinnikerauta rungossa kuuluu poikkiakselille, joka siirtää mittaristossa sijaitsevaa vaihdeindikaattoria. Vaihteiston kyljestä löytyi koodit juuri tähän autoon sopivasti, joten tuo manuaali- merkintä otteessa täytyy olla painovirhe. Eli näinollen valmistusmäärä onkin n. 5000kpl.
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    Olen silloin tällöin nähnyt J.Koseniuksen entisen kilpurin '70 GS. Se oli aikoinaan tummansininen valkoisella katolla. Uusi omistaja maalasi sen mattamustaksi kun se oli aika perunapelto kyljistään. Viimeksi kun näin sen se oli valkoinen. Omistaja kertoi suunnittelevansa entisöintiä. Niinhän me kaikki rahattomat.
    Galaxie 64
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    Mitä muuten aasinsiltana kuuluu koseniuksille?Olivat kovastikkin esillä jokunen vuosi sitten.
     
  8. onbuicks

    onbuicks Gearhead

    J. Koseniuksen entinen, joka muuten maalattiin mattamustaksi jo Koseniuksen toimesta, oli alumperin Ihalaisen rengasliikkeen auto. Ihalaisen poika oli Jounin kanssa samalla luokalla alakoulussa ja jo tuolloin Ihalaisen tuodessa poikaansa kouluun Jouni tiettävästi päätti joskus hommata juuri tuon auton.
    Hienoa on, että pappa- Ihalainen ajeli ainakin viime vuoteen asti -73-77 Pontiac Grand Prixillä, valkoisella sellaisella.
    Koseniuksille kunnia aikanaan vireän Buick Racing- merkkikerhon vetämisestä. Klubi lakkautettiin GM-Cruisersin perustamisesta johtuen.
    Terveiset sekä Markolle, että Jounille.
     
  9. BuickS

    BuickS Gearhead

    Hiukan pomppaa mutta tuo em.valkoinen Grand Prix oli viime vuoden puolella kaupan. Ilmoja oli ainakin Mobilistissa ja KePö:ssä. Löysikö uutta omistajaa? Itse kävin katsomassa autoa mutta jäi ajatuksen asteelle.
     
  10. onbuicks

    onbuicks Gearhead

    Joo, huomasin, mutta en tiedä tuliko kauppoja. Meidän GS saatiin eilen kunnolla tikkaamaan ja hienosti toimii ainakin tekniikka.
     
  11. onbuicks

    onbuicks Gearhead

    Joo, huomasin, mutta en tiedä tuliko kauppoja. Meidän GS saatiin eilen kunnolla tikkaamaan ja hienosti toimii ainakin tekniikka.
     
  12. onbuicks

    onbuicks Gearhead

  13. Vallu

    Vallu Gearhead

    Wow! Siistit äänet! Kyllä se on hienon näköinen korimalli, varsinkin perästä!
     
  14. BuickS

    BuickS Gearhead

    Kenties kevään paras muuttolintuhavainto?
     
  15. Vallu

    Vallu Gearhead

    Mukavaa että auto otettiin talteen. Nelisen vuotta minä sitä "rest-in-peace" harrastusta ihmettelin, kun buick seisoi ylästöntien varressa.
     
  16. gran sport

    gran sport 1st gear

    No niin, GSX:ä on nyt sitten Suomessa ja tallin suojissa. Viime yöna saatin se lopulta "kotiin". Kylläpä tuntuu hyvältä....
     
  17. HEMI

    HEMI 1st gear

    Onko ihan aito no oli miten oli onneks olkoo,hyvä että suomeen tullut taas uutta kalustoa eihän noitakaa taida suomessa olla liiaksi asti :smile:
     
  18. coupedeville

    coupedeville Gearhead

    Mukava nähdä että on tullut kerrankin aloitettua myös muitakin kiinnostava keskustelu.
     
  19. gran sport

    gran sport 1st gear

    Joo, tosi hyvä aihe, mua on ainakin kiinnostanut niin pirusti :D
     
  20. heikkisj

    heikkisj Gearhead

Kerro tästä muillekin!