Buick oddfire V6 moottorin kumityynyt

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Bluestone, 17.9.2019.

  1. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Siis moottorin kumityynyt -67 specialin 225 cid V6 koneeseen, mistäpä löytyisi?? Rockauto ei tunne, Summit ei tunne, Year One...en ole löytänyt yhdeltäkään buickiin erikoiostuneelta firmaltakaan ( esim classicbuicks.com .. ). 1968 eteenpäin konehan oli Jeepillä käytössä mutta kuka osaa sanoa onko ne vaihtokelpoisia kun ei ole verrokki osanumeroa?? esim: 1970 JEEP CJ5 Crown Automotive Motor Mounts J1371313 ja J1369788 on vasen ja oikea 3,7l eli 225 cid koneelle, mutta käykö ne buickin runkoon??
    Oisiko vinkkejä antaa mistä seuraavaksi etsiä??
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Kattoos jostain muusta, hatusta vetäen luulisin että esim 350 koneessa on samat kumit. Ja taitaa olla myös GN koneessa?
     
  3. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Tutkitaan aihetta lisää. Hatusta tilaten saattaa vaan saada kuitenkin väärät. Nuo GN kumien sopivuudet pitää tarkastaa, summitin application välilehdellä voisi olla tietoa.
     
  4. Bukero

    Bukero Gearhead

  5. hantta

    hantta Double Gearhead

    Olikos se kasi, josta kutonen on irroitettu- 300?
     
  6. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

  7. Bukero

    Bukero Gearhead

    maililla saa varmaan vastauksia, muistelisin että olikohan abaut E.Jensen joka tuolta vastaili tosi asiallisesti mutta siitä kohta se 10v alkaa olemaan
     
  8. Naketti

    Naketti 3rd gear

    Minkös näköset ne kumit on? Saisko ite tehtyä?
     
  9. 4337

    4337 1st gear

    300 ja 340 koneen kumit käynee myös.
     

Kerro tästä muillekin!