Buick Park Avenue `91 ei tuota bensaa koneelle

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja buick87gnbl, 17.9.2019.

  1. buick87gnbl

    buick87gnbl 2nd gear

    Kyseisessä autossa on polttoaineeen puute koneelle eli tule mitään suuttimien reilille. Auto seissyt kuukausia uuden bensapumpun kera ja kohtuu vähällä bensatankillisella. Bensamittari näyttää, että jotakin on tankissa.

    En pysty kuulemaan, praimaako pumppu, ku kääntää virrat päälle(kuuroko olen).

    Eli kysymys, missä on pumpun priming- piuha konehuoneessa, josta voi syöttää jännitettä pumpulle eli joka ohittaa muun pumpun syöttöjännitteen?

    Akun ja sisäpuolen fenderin välissä on johtosarjasta tuleva punainen piuha, jonka päässä on vihreä yksnapanen liitin. Onko se se ja siihenkö syötetään akun navalta jännite? Chiltonin manuaali kertoo kyllä johdon värin olevan vihreä, muttei kerro paljon muuta.
     
  2. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Mun mielestä noista pitäs löytyä aldl-töpselistä bensapumpun piuha.
    Toki Buickista mitään tiedä, mutta useinhan noissa on tavallaan kolme eri systeemiä, jotka käyttää pumppua. Primerointi ajastinälyllä, rele startin aikana ja öp-kytkin käynnissä.
     
  3. J.J

    J.J Gearhead

  4. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Aldl töpseli on kuskin jalkatilassa kojelaudan alareunassa. Ja plussaa.
    [​IMG]
     
  5. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Näköjään sama kuin tbi vehkeissä.
     
  6. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Jos se mutikka on oikeesti kondensaattori niin se on varmaan tarkoitettu estämään kipinöinti. Bensa ja kipinä ei hyvä....... Sori ku "vahingossa kirjoittelen topiikkiin joka sattui kiinnostamaan ;) "
    Noi sähköhärpäkkeet on vaan niin mystisiä tällääselle sekatyömiehelle.
     
  7. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Sähkömoottori kipinöi aina, oli konkkaa tai ei, bensalle riittävästi. Tankkimittarin anturikin tekee sen. Ettei mitään kuitenkaan tapahdu, johtuu ihan muusta.
     

Kerro tästä muillekin!