Buick regal 80 pissapoika?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja jksa, 16.8.2013.

  1. jksa

    jksa 3rd gear

    Autossa on perinteinen pyyhkijänmoottori missä alipaineella toimiva pumppu. Näitä kai miljoonassa gm tuotteessa.
    Ongelma on se että moottori ja pumppu toimii hienosti, mutta koko ajan kun virtaa moottorilla.
    Mikä katkoo pumpun toimintaa ettei ruikkis koko ajan?
    Kiitos.
    T:Janne
     
  2. msvihervuori

    msvihervuori 1st gear

    Ainoa, mikä käskee pumppua pumppaamaan on se vilkkukatkaisija. Pyyhkijän moottorin sisäisissä kytkennöissä on jotain häikkää, jos se pumppu ruikkii koko ajan kun pyyhkijät on päällä.


    Itselleni laitoin ylimääräisen, perinteisen pumpun toimittamaan vettä tuulilasille. Se pumppu siinä pyyhkijän moottorin yhteydessä kyllä toimi minulla, mutta on niin onneton ruikkimaan, että tein muutoksen.

    Minulla siis Caprice, vuosimallia -87.
     
  3. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    minkävärinen johto pitää lähtee skotsdale 79:n erilliselle pissapojanpumpulle siitä pyyhkijänmoottorilta? jostain syystä vilkut lakkas vilkkumasta, onko sillä vilkkureleellä tosiaan joku tuulilasinpesurin ohjaus? siinä katkaisijalla vasemmassa laidassa on se kerranpyyhkäisy ja painamalla muutaman kerran pyyhkii mutta pitäiskö pissapoika toimia samalla?


    pakkasessa räpellän noita sähköjä leimakuntoon ja mahdollisimman vähän lisänappeja kojelautaan tavoitteena
     

Kerro tästä muillekin!