buick riviera 1969 tärisee

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja tsipi, 1.8.2014.

  1. tsipi

    tsipi Gearhead

    Eli buick riviera gs -69, 430 pata, 400 loota

    Kone juuri rakennettu uudestaan ja tärinää riittää tyhjäkäynnillä. Kun laittaa vaihteen päälle, niin rauhoittuu hieman, mutta edelleen tuntuvaa tärinää. Kierroksilla tärinä ei läheskään niin huomattava.

    Sytkä säädetty 0 ennakolle, mutta vaikka antaa reilusti ennakkoa, niin vapina ei häviä. Tuntuu kuitenkin käyvän kaikilla sylintereillä, mutta en voi sata varma kuitenkaan olla. Jaksaa käydä tyhjää pienillä kierroksilla kun kone on lämmin.

    Kuinka paljon tärinää tulee jos esim flexplate on väärässä asennossa? Entä torque converter? Harmonic balancer? Alipaine vuoto tuskin noin rajusti pistää vapisuttamaan. Kaikki alipaine lähdöt kyllä tulpattu. Auto ei ole koskaan ollut käynti kunnossa itselläni ja siksi vaikea sanoa onko nyt kasauksessa joku mennyt vituralleen, vai onko joku olleellinen osa rikki.

    Apuja ja lisäkysymyksiä hölmölle ensimmäisen jenkkipatansa kasanneelle.
     
  2. CC

    CC 1st gear

    Ehkä kannattais kattoa että ei ole pari tulpanjohtoa ristissä,tai pari pimentynyttä tulppaa.Muutenkin kattella nuo kaikkein simppeleimmät vika mahdollisuudet ekaksi satavarmana pois.
     

Kerro tästä muillekin!