buick riviera 63-65

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja tomperi, 7.1.2003.

  1. tomperi

    tomperi Gearhead

    misså mahtaa kaikki rivierat luurata.olisin kiinnostunut ostamaan kyseisen auton, mutta kun ei vaan tunnu löytyvän uhreja.ihmettelempä vaan.
     
  2. koni

    koni 1st gear

    Porissa seisoi viime kesänä Ojantiellä Promican (puh: 02-6335526) pihassa ruskea '65 (muistaakseni) Riviera -myydään lappu ikkunassa.
    Ainakin päällisin puolin auto oli siisti ja ilmeisesti toimiivakin kun omistaja näkyi sillä ajelevankin aina välillä.
    Koita kysellä sieltä.
     
  3. BuickS

    BuickS Gearhead

    Kyllä noita pitäisi maasta löytyä ja varmasti sopivan hinta/laatu-suhteenkin omaavia laitteita.
    Pääosa tosin taitaa olla vuosilta 63-64 mutta 65:kin löytyy, kuten vinkistä voi lukea. Taitaa vaan tällä hetkellä suurin osa olla talviunilla...
    Onnea metsästykseen!
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Talli kaverilla ois myynnissä '63 Riviera 455 + TH400. 5000€ Järvenpää.
     
  5. tomperi

    tomperi Gearhead

    no niin rupespas löytymään pirssejä.on ollu elokuusta lähtien haku päällä,mutta aika köyhää on ollut tarjonta kepössa ja muissa julkaisuissa.lähinnä kiinnostaa 65nen,mutta muutkin kyllä käy.mielellään orkkis mut ei välttämätön kunhan vaan ei ole työmaa.ilmotelkaa jos hajua myytävistä yksilöistä.voisiko joku valaista mikä dynaflowsta tekee huonon,vai onko se sittenkään huono.yhtä 63sta ja yhtä 65sta. olen käynyt katsomassa siinä kaikki.mikäs on järvenpään ja jonin kaverin autojen kunto.
     
  6. tomperi

    tomperi Gearhead

    niin piti vielä sanoa että kumma kun ei osunut koskaa silmiin se porin ojantien riviera,kun niillä kulmilla oon pyörinyt.
     
  7. BuickS

    BuickS Gearhead

    64:ssa on jo kolmipykäläinen ST400, joka vastaa periaatteessa TH400:sta.
    Ei siinä Dynaflowssa kaiketi ole mitään muuta vikaa kuin kalliit korjauskustannukset. Toimintakuntoisena käsittääkseni ihan jouheva loota?
     
  8. Simo

    Simo 1st gear

    Tuo Porin ruskea Riviera oli parina edellisenä kesänä säännöllisesti pysäköitynä myös Antikadulla, Antinlinnan kohdalla. Vuosimallista en olisi niikään varma, eikös tuossa etulamput olleet maskissa ja kuusvitosessa lienevät päällekkäiset valot luukkujen takana?

    Simo
     
  9. Anonymous

    Anonymous Guest

    Riviera -63 425 dynaflow, myytävänä Kylmäkoskella-------p.0400 843839
     
  10. Fe

    Fe 1st gear

    Joo se järvenpään puikki on ihan asiallinen... jos haluut ni voin antaa omistajan puhelin numeron. paa e-mail osote ni palaillaan...
     
  11. BuickS

    BuickS Gearhead

    -63 ja -64:ssa etuvalot on maskissa ja
    -65:ssa jemmattu luukkujen taakse.
     
  12. Pasi Hovila

    Pasi Hovila 1st gear

    "Riviera -63 425 dynaflow, myytävänä Kylmäkoskella-------p.0400 843839"

    Mitä veetä asun Toijalassa ja buick Monoselle(Kylmäkoski) joku 2kilsaa!En oo kuullut kaan että ois myytävänä,koitin itse ostaa,tekee sitä itselleen eläkepäiviksi kummipojan mukaan!Täytyy lähtee moikkaan ruikki rivieeraa,on se hieno kyllä autoks!Onnea jos saat ostettua auton!:)
     
  13. Anonymous

    Anonymous Guest

    Joskus kollina 80-90-lukujen taitteessa olin tuttuni '63 Rivieran kyydissä useampaan kertaan kylän raitilla. Hieno sisustus nahkapenkkeineen syöpyi aivoihin ikuisesti. Valitettavasti Buickkin syöpyi ja syöpyy edelleen. Kaverilta hajosi loota ja auto jäi sen tähden lojumaan pihamaalle ja siellä se on vieläkin. Yritin ostaa joskus - tarjosin parikymppiä, mutta silloin ei myynyt. Nykyään autolla lienee varaosa-auton merkitys. Jos joku on kiinnostunut niin voin ottaa kaveriin yhteyttä josko nyt saisi rojun pois pihanmaalta sopivasti;-)

    -Jukka
     
  14. BuickS

    BuickS Gearhead

    Varaosa-auto kiinnostaa kyllä, pukkaapa yksityisviestillä yhteystiedot niin aletaan säätää!
     
  15. tomperi

    tomperi Gearhead

    se porin riviera on myyty ja oli muuten 63nen.dynaflowsta,korjaaminen kallista,mutta kuinkas kestävyys,onko tehty ajamista varten.tässä ois email ja puh.numero.lähettää ja soittaa saa myytävistä hyvä kuntoisista rivieroista.kivirinne@luukku.com ja 040-5835303
     
  16. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Out of Topic, mutta:

    http://ota.tr.spt.fi/~mikakari/riviera1.jpg

    Onkohan vanhasta autostani kenelläkään mitään tietoa. Ostin Helsingistä konevikaisena, meni multa Laitilaan ja olen viimeksi nähnyt Tampereella.
     
  17. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ei ole kyse Monosen autosta. Tämä on Kirkonkylässä.viime kesänä ollut ihan ajossa, on voinut näkyä siellä toijalassakin;)
     
  18. BuickS

    BuickS Gearhead

    Joko sopiva Riviera on löytynyt? Sopivia ehdokkaita?
     
  19. tomperi

    tomperi Gearhead

    eipä vaan tunnu löytyvän rivieroja.missä lie myytäväy yksilöt.
     
  20. BuickS

    BuickS Gearhead

    Ehkäpä niitä alkaa ilmaantua keväämmällä paremmin tyrkylle!
     
    Pikkueemeli tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!