Buick Riviera -72

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja JasoX, 18.4.2017.

  1. JasoX

    JasoX 3rd gear

    Moikka.

    Onko tästä mitään hyvää sanottavaa? Mitä tästä yleensä on hajalla tai ei toimi ollenkaan tms. Ajattelin mennä vklp katsomaan yhtä tämmöistä ja kokemus vanhoista autoista on aika vahvasti eurooppalaisten puolelta.
     
  2. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Tekniikaltaan perusjenkki, joten sillä puolen ei mitään suuria tai erityisen kalliita ylläreitä pitäisi olla, huolellinen tarkistus toki paikallaan. Vaihteiston ja moottorin täysremppa jos tulee niin siinä suurimmat rahareiät. Osaa saa helposti ja edullisesti. Ruostetta jos on eikä itse osaa/halua niitä laitella, niin se on sitten toinen juttu - tarkista runko taka-akselin kohdalta ja takaa, oven alareunat yms. Sisustan osat voi olla enempi hakusassa (en tiedä, ei ole niin tuttu laite itselle). Mutta korimalli on yksi omia suosikkeja kyllä.
     
  3. J.J.

    J.J. Gearhead

    Hieno vaunu. Peruslujaa tekniikka, 455 liikuttaa koppaa kevyesti. Yksinkertainen peli harrastaa jos vaan jotain kokemusta on autoista. Ilmastoinnit noista on useasti pimeänä mutta kaikkea osaa saa kyllä uutenakin. Sähköissä voi toki kanssa olla sanomista noin vanhassa autossa.

    Itsellä oli parivuotta vanhempi Riviera aikoinaan ja on kyllä varmaan parhaat kyydit tarjonnut jenkki minkä olen omistanut.
     

Kerro tästä muillekin!