Buick Roadmaster 1995 keulan korkeus?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja gunslinger, 9.5.2020.

  1. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Mulla oli takana 275/60/15 8" vanteella ja oli mielestäni asiallisen näköinen ja ei ottanu kii mihinkään. Joku 235 on eturenkaan leveys!
     
  2. gunslinger

    gunslinger Gearhead

    Vaikuttaa aika merkittävästi se vanteen ET. Oishan tuola takana tilaa, kun tois kumia sisemmäs. Tuo 5x5" pulttijako rajotti aika paljo vanteiden tarjontaa, niin päädyin tuohon 'turvalliseen' vaihtoehtoon, eli alkuperäiseen rengastukseen. Siitä ainakin tiesi, että mahtuu pyörimään :)
     
  3. wiwwe

    wiwwe 3rd gear

    Omalla 235/60-18 rengastuksella mitattuna lokasuojienkaarista maahan, edessä 70cm ja takana 53cm.
     
  4. gunslinger

    gunslinger Gearhead

    Sullahan on tuo renkaan halkaisija jopa tyhjänsä isompi, ku vakiorenkaassa. Muutaman sentin siis on keula sullakin alempana, ku vakiona. Saattaa olla pelkästään matalampi jousi, on niin pieni tuo ero?
     
  5. gunslinger

    gunslinger Gearhead

    Jos haluat vielä 5 senttiä alemmas sitä keulaa, voidaan vaihdella osia päittäin :D
     
  6. wiwwe

    wiwwe 3rd gear

    Ei saatana, tuokin tuntuu varsinkin talvirenkailla liian matalalta.:odbiggrin:
     

Kerro tästä muillekin!