Buick Roadmaster ilmaiskarit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja Vanha tuttu, 25.4.2015.

  1. Vanha tuttu

    Vanha tuttu 1st gear

    Tuohon farkkuun vaihtamassa taakse iskareita niin tuli ropleema ilmaletkujen kanssa. Tuossa on siis se self-levelling systeemi joka jopa toimii.

    Alunperin kompuralta tulee letku kuskin puolen iskariin, josta lähtee viereisestä samanlaisesta nipasta letku vänkärin puolelle, jossa on siis vain tuo yksi nippa.

    Nyt noissa uusissa (Gabrielin) iskareissa onkin molemmissa vain yksi nippa :-?

    Pitäis varmaan laittaa kompuralta tulevaan letkuun T-haara ja vetää siitä letkut molemmille puolille? Mutta mistä löytää t-haara ja liittimet tuollaiselle parin millin letkulle?? Kumma sinänsä ettei paketissa mukana tullut vaikka merkkikohtaisena osana Rockautossa myyvät noita.

    Kukaan muu vaihtanut noita ja miten virittelit letkut/mistä löysit värkit?
     
  2. kapa73

    kapa73 2nd gear

  3. Vanha tuttu

    Vanha tuttu 1st gear

    Thanks, sieltähän tuo T- haara löyty! Toimitus oli kyllä nopea kun jo seur pnä oli kirje postilootassa! Nyt pelaa tasonsäätö autossa taas.

    1/8" putkea on muuten tuo ilmalinja noissa..
     

Kerro tästä muillekin!