buick roadmaster wagon LT1 vm-94

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja pile, 16.10.2006.

  1. pile

    pile Gearhead

    kiinnostaisi kuulla ison raadin mielipiteitä kyseisestä autosta.
    tuollainen kun tuli tilattua ja olis satamassa jo ja sais hakea puolilta viikoin.
     
  2. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Juhannuksesta saakka oon kurvaillut 95:sella vastaavalla, hienoa kyytiä antaa mokoma valas. Ja juppivolvot hämmästyy liikennevaloissa 8)
     
  3. pile

    pile Gearhead

    oliko katsastuksen kanssa mitään poikkavia ongelmia vilkkujen ja parkkien lisäksi
     
  4. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Vilkut, parkit, takasumari, rungonnumero. Ei noissa mitään ihmeellistä ole. Safety tarra kuskin ovessa ja epa tarra konehuoneessa pitää olla luettavassa kunnossa. Helppo rekisteröitävä. Kantavuuskin riitti 8 hengelle.
     
  5. SG480

    SG480 1st gear

    Impala SS 1996 :lla takana vuosi. Muuten jees mutta talvella pirun kylmä. Ilman webastoa ei mun autolla pärjäis.
     
  6. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Minnes tuollaisessa se webasto on muutes tungettu? Kun ei oo vielä mitään lohkolämppäriä ja toikin on käynyt mielessä......

    Puikulan puhallin töhöttää kyllä tosi kuumaa automaattiasennossa vielä näillä aamukylmillä, saas nähdä sitte kun tulee oikeesti kylmää.
     
  7. Hai

    Hai Double Gearhead

    Varmaan lyö liekkiä. :rotfl:
     
  8. SG480

    SG480 1st gear

    Webaston fyysinen olemus lepää syylärin ja koneen välissä.
     
  9. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Juu ei mahdu eikä sovi kun siinä on jo iso viskoflekti. Trailer packagen "etuja".
     
  10. pile

    pile Gearhead

    no niin tuli tuo valas sitten eilen haettua satamasta ja auto oli muuten aikalailla sellainen kuin piti ollakkin ,ainut mikä vähän pisti vituttamaan oli että auto oli sisältä sopivasti homehtunut merimatkan aikana.no pesuahan se vaan vaatii.
    muuten auto toimi teknisesti hyvin automaatti ilmastoinnin näyttö oli mykkänä mutta alkoi matkan aikana välähtelemään ,olisiko jotain kosteus/kosketus ongelmia.
    hieno auto kaikenkaikkiaan.
     
  11. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Toi home on aika iso ongelma näin "lämpöisen" aikaan, useampi laite on ollut hieman täplikäs sisältä kun on otettu kontista ulos. Tietysti kun ne seisoo x viikkoa ikkunat kiinni ekaks rapakon takana ja sitten kosteassa peltipurkissa niin kasvuympäristö on edullinen. Tulee tälleen äkkiä mieleen että konttiin pakatessa olis hyvä tökätä kosteudenkerääjä sisälle. Täytyykin antaa vinkkiä pakkauspäähän.

    Ja nii, tuosta katsastuksesta, ojavalot olis pitänyt poistaa toiminnasta..... :odroll:
     
  12. M

    M Gearhead

    kyllä meillä on ojavalot ihan normaalisti toiminnassa. tosin buick on vm -92 eli en tiedä vaikuttaako. tosin muistelisin jostain lukeneeni että ovat kyllä ihan lailliset. ja onhan ne vakiona jossain uudessakin europelissä.

    muuten kannattaa tsekkailla heti alkuunsa takahelmat ja takaluukun saranan seutu ja myös sisäpuolelta. kotelorakenne on semmoinen että tuppaa vesi seisomaan siellä. ja kattoon kannattaa kans kattoo. siis kattoverhoilun mahdolliset läiskät. yllättävän paljon tiivistyy kosteutta sinne väliin ja kun takalasit on vissiin liimalla, niin etteivät ole ruvenneet vuotamaan.

    onnittelut hienon auton hankinnasta.
     
  13. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Uudemmissa euroissa juu kun ne ovat eu-tyypitettyjä, nää ei ole. Ei noi kait niin suuri rikos ole mut tarkkaan ottaen eivät ole lailliset. Mut pimeessä on kiva nähdä minne on kääntymässä.....
     
  14. pile

    pile Gearhead

    olisko jollain kuvaa konetilasta kun oli itsellä lämmityslaitteen letkut nypitty pois näkis kuinka ne on alunperin siellä olleet. ei ihme jos eilen oli vähän vilu kun autolla ajeli kotiin.
     
  15. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Sul lienee sitte lämppärin kenno hieman huonossa hapessa?? Ebaysta kun kattelee myynti-ilmoituksia niin saa hyviä vinkkejä esim. konehuoneen näkymistä. Mul ei ainakaan ole kuvaa valmiina mut kamerallahan se syntyy jos tarvii.
     
  16. pile

    pile Gearhead

    juu aattelin vaan kun noita putkia on yhdistelty itse niin olis kiva nähdä kuinka ne on alunperin tuolta pupulta,paisuntasäilöstä,ja lämppäriltä kulkeneet
     
  17. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Tossa on yks netistä napattu kuva mut eihän tuosta mitään näe.
    [​IMG]
     
  18. pile

    pile Gearhead

    no pitää vähän säveltää kyllähän siellä letkujen paikat näkyy. olis vaan ollut kiva laittaa ne samoja reittejä kuin tehdas on ne asentanut.
     
  19. pile

    pile Gearhead

    no niin nyt sitten on putket paikoillaan ja ajeltukin noin 150 km lämmintä tulee eikä nyt ainakaan ole havaittavissa että nestettä tulis lasiin.
    no pitää vielä tarkkailla tilannetta.
     
  20. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Hyvä juttu. Tuossa kuitenkin tuoreita vakoilukuvia 95:sen konehuoneesta:

    Siis lämppärinkennokin pitää vettä mut letkut oli pois? Jessus, amerikkalaiset on ihmeellinen kansa
    :eek:

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     

Kerro tästä muillekin!