Buick STW takajouset

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja ameriikanteijo, 20.3.2019.

 1. ameriikanteijo

  ameriikanteijo 3rd gear

  Hei. Kokemuksia GM farmarin takajousista kellään, alkuperäinen ilma tasonsäätö ei toimi ja tekisi mieli vaihtaa takajouset jämäkämmiksi? Onko kokemuksia HD heavy duty tms. jousista? Kierrejouset siis kyseessä 1984 malli.
   
 2. Camino'79

  Camino'79 Gearhead

  Mulla jokanurkassa hd/police mallin jouset ja tykkään kyllä. Lisäksi takana vielä uudet ilmaiskarit ni ei kyykkää vaikka on täys 8hengen poka päällä kamoineen(juomineen) ;)

  Etuiskarit vaan sais olla huomattavasti jäykemmät kun perus kyb/gabriel (en muista kummat mulla on). Että etuiskareiksi ainakin kannattaa melkeen investoida konit jos vaan yhtään on löysää :)
   
 3. LPV

  LPV 2nd gear

  Mulla on 94 Buick STWssä AirLift 1000 ilmapussit takajousien sisällä. Toimii alkuperäisten ilmaiskareiden kompuralla. Iskareina on kunnolliset KYB kaasuiskarit. 100 kertaa paremmat kuin ilmaöljy hi-jackerit. Perä on aina oikealla korkeudella kuormasta riippumatta.
   
 4. Slant Sickness

  Slant Sickness Gearhead

  Originaalit HD jouset ja KYBin perusmallin kaasuiskarit tekivät Oldsmobilen sisarmallin puukyljestä niin ajettavan tuntuisen, että uskallettiin jossakin savolaisella varalaskupaikalla kokeilla täydet nopeudet itterakennetulla ja -asennetulla Performer tason virityksellä olleella 455:llä. Oli joku 230 suoran päässä ennen kuin oli alettava valmistaumaan normilevyiseen maantiehen. Kattotelineen ilmanohjain jäi matkasta jossakin 200kmh paikkeilla. Nih, semmoset jouset riittänee nopeusrajoituksilla myös mutkiin.
   
  Aake-cc tykkää tästä.
 5. mietmi-3

  mietmi-3 Gearhead

  Mulla on Buikis vakiot jouset ja perä alhaalla. Akan Caprises tuplajouset ok ja tos mun Caprises hd jouset niin on joka versio eri korkeudella ;) .
   
 6. Camino'79

  Camino'79 Gearhead

  Tuplajouset?? :eek:
   
 7. Tero.Rutanen

  Tero.Rutanen 3rd gear

  Ääni ilmapusseille takajousten sisään ja uudet takaiskarit kaasu tai öljy.
  Se orkkis kompura kannattaa tutkia, jos sen saa pelaamaan, on hiljainen ja riittävän tehokas. Siinä on myöskin viive, ettei joka montussa käynnisty, vaan ainoastaan kuormalla. Eteen voi laittaa perus Astron gabrielit, tulee jämäkkä.
   

Kerro tästä muillekin!