Buickin kello aikaan

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Anonymous, 17.2.2003.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Moi,

    miten saa 86 Electra Estatessa olevassa alkuperäisessä (Delco?) kasetti-radiossa olevan kellon säädettyä oikeaan aikaan? Radiossa ei ole 'set' tms nappulaa. Kiitti.
     
  2. 63impala

    63impala 1st gear

    Nyt mulla ois sellainen muistikuva, että Radio pois päältä ja painetaan kahta esivalintanappulaa yhtaikaa, oisko ollu eka ja viiminen nappula??? Kun toi muisti prakaa... Joo ja sit piti seek näppäimellä hakee aika kohalleen. Meniköhän oikein???
     
  3. kane

    kane 1st gear

    Ei ole "set" nappulaa..? Jolla talletat kanavia? Onko soitin samanlainen kuin caprice, astro malleissa??
    Kasetti/radio taajuuskorjaimella?
    Omassa radio pois päältä, autoon virrat päälle ja set napista painallus, scan ja seek napeilla tunnit ja minuutit kohdalleen ja talletus set napilla.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: ChevySTW 6.2d 2003-02-18 08:00 ]</font>
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Vedä vasemman laitimmaisesta napista niin saat kellon aikaan, toimii ainakin vm. -84
    Mika T
     

Kerro tästä muillekin!