buickin koneeseen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja exo, 21.12.2005.

  1. exo

    exo 1st gear

    401 tarvis uuen damper pyörän....löytyykö..entisestä o lähteny asteikko rulla vulkanonnist irti...meinaa olla veemäinen kattoa ajotus ku pyörii eri tahtiin ku kone :eek:
     
  2. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Kysypä nimimerkiltä 46c asiasta. Se korjasi omansa. Kakkupala se oli sille. Mulla on enää kaksi dampperia enkä valitettavasti niistä luovu. Yhden lähetin turkuun pari viikkoa sitten, mutta se oli kiilan kohdalta sökö.
    Amerikan ebay huutokaupassa näyttää aika usein olevan, ainakin niillä millä on motin osia vaikka dampperi ei listattu olisikaan.
     
  3. exo

    exo 1st gear

    pistetään uudestaan tää kysely alulle,ei oo tullu toivottua tulosta :(
     
  4. exo

    exo 1st gear

    up :eek:
     
  5. exo

    exo 1st gear

  6. exo

    exo 1st gear

  7. Traveler

    Traveler 3rd gear

    Tallilla pyöri/i 425 akseli ja jotain muuta 401/425 romua, käykö 425 dampperi?
     
  8. exo

    exo 1st gear

    en ole varma tosta voisin ottaa mittoja/kuvan dampperista ja lähettää kuvan sulle nii vosit mallata sitä???....ps jos joku tietää passaako suoraan....kertoa vois :lol:
     
  9. Traveler

    Traveler 3rd gear

    Dampperia ei ollut, kampiakseli oli ja meni
     
  10. B 50

    B 50 Gearhead

    Muistelisin jostain lukeneeni (taisi olla v8buick.com), että uudemman isolohkon dampperi sopisi pienillä muutoksilla. Takaa, stefan sisään menevältä osalta sorvattiin pätkä pois, en kyllä muista paljonko.
     
  11. Traveler

    Traveler 3rd gear

    Haljennut pakosarja, kampiakselikin löytyy "läheltä"
     

Kerro tästä muillekin!