Buickin perä ,mutta mikä???

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Micky, 2.7.2003.

  1. Micky

    Micky Gearhead

    vetarit n.1,5 tuumaa,30 rihlaa.murikka 12 pulttinen,12pulttisella 43 hampaisella lautasella.välitys 3,07 (3,1).lautaspyörän stanssit:136522143-14 g.m.c levylukko.edestäpäin ladattava......onkos kellään prosyyriä tuollaisesta,aavisteltu on joskos olisi`65 villikissan perä `66:n perä ei ole kyseessä....ja osiakin tarvitaan:levylukkoon lukkolevyjä jos jollain on...
     
  2. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Ainaskin oldseissa käytettiin järeää eteen purkautuvaa perää 50-luvulta jonnekin 60-luvun alkupuolelle.
     
  3. Micky

    Micky Gearhead

    Voi se vanhempikin ol ku 65 mut siinäpä se kun ei o selvyyttä tarkkaan,mut aattelin jos notulit kertois jotain.Ei vastaa ainakaan omani´66:sen perää notuleilta ja omastani purkautuu taakse..kyseessä on kuitenkin 66electrassa oleva perä mutta tarkempaa selvyyttä tarvittais.
     

Kerro tästä muillekin!