Buickin startti

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Kossu44, 7.7.2006.

  1. Kossu44

    Kossu44 Gearhead

    Mitenkähän kova homma on irrotta 307 Oldsista startti. tuleeko se suosisti ala kautta ilman pakosarjan irrotusta? alta vauhtipyörä kotelon pellit ja lämpö kilpi pois, riittääkö se? Meni startti mykäks, luulin ekaks et akku tilttas ku pyöri huonosti ja annoin apuvirtaa. Sit se kuullosti niinku se ois pyörittäny koko maapalloo ja lähti käynttiin viimesen kerran. Oisko tuo kärähtäny tai kontakti häiriö johdoissa, niitä vaan ku ei pääse ropeltaa ennen ku se on irti kädessä. Tuleeko muita vikoja mieleen, johdoissa kulkee virta?
     
  2. Jasca

    Jasca 1st gear

    Todennäköisesti startin hiilet tulleet tiensä päähän. Pystyy korjaamaan itsekin, ellei ihan tunari ole. Samalla kannattaa vaihtaa laakerit sekä mahdollisesti solenoidi ja bendix. Jos et tiedä mitä teet, niin pareen kuitenkin viedä pajalle tai ostaa uusi/peruskorjattu tilalle...

    Voit kokeilla kopauttaa startin kylkeen vaikka kumivasaralla (tai koivuhalolla, mutta ei vasaralla!), hiilet kun saattaa olla vaan jumissa. Toi tosin voi auttaa tilapäisesti, vaikka hiilet olis loppuki.

    - Jasca -
     
  3. Kossu44

    Kossu44 Gearhead

    Hiiliä en tullu ajatelleeks. koitin kyl jo koputella sitämut sinne ku ei mahdu ku pikkurilli väliin :cry: Täytynee hinata pajalle ja pistää auto nosturilla ylös ni näkee edes mitä tekee. onko mitään käsitystä mitä tommoset korjaus sarjat/ uudet startit maksaa. Kannattaako vanhaa rukata muutaku tekemisen iloks :lol:
     
  4. PauliP

    PauliP 1st gear

    Jos siinä on alkuperäiset pakoputket, niin kyllä onnistuu parkkipaikalla etenkin näin aurinkoisella säällä, on se onnistunut sateessakin (autopukki alle). 9/16" hylsy (14mm käy hyvin) ja kiinnityspultit irti. Laske starttia alaspäin ja irrota sähköjohdot, 14mm (tai 15mm) ja 8 tai 9mm hylsyt.

    uusi startti maksaa muistaakseni jotain 150 Euroa, jos korjaa, voi palaa paljon aikaa ja t*****aa. Tuonverran menee äkkiä hinaukseen ja korjaamolaskuihin (nosturipaikka x X yms.).
     
  5. Kossu44

    Kossu44 Gearhead

    Joo no hyvä et lähtee helpolla, sen verran olen ryöminy auton alla et se vaan näytti melko ahtaalta paikalta ottaa. Auto nosturi löytyy omalta pajalta ja isä saa tulla hinaan liinan pääs auton sinne. ´Taidan melkein pistää sit uuden startin ni ei ehkä tarvii ol heti tekees uudestaan. Mutta kiitos tiedoista :lol:
     

Kerro tästä muillekin!