Buickin teleskooppipylväs tarvitsee apua.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ohjauslaitteet', aloittaja 0132, 3.1.2017.

  1. 0132

    0132 Gearhead

    Näistä teleskooppijutuista en hakemalla apua löytänyt. Elikkäs omassa 80- electrassa on ohjauspylväässä teleskooppitoiminto. Ongelma onkin että joku on vaihtanut kehnolla menestyksellä tuohon joskus chryslerin logolla olevan kolmipuolaisen ratin, joten teleskooppia ei saa lukittua mihinkään asentoon. Ja jos oikein ymmärsin jenkkilän jutuista ja itse tutkimalla niin sen teleskoopin lukitus on ratissa itessään? Aika helvetin huonosti tahtoo löytyä muuten tietoa näistä teleskoopeista..

    Joissain Corveteissa näytti olevan sellainen tähtikantainen pultti, joka lukitsee liu'n. Toimiskos tässäkin vaan sopivan kokoinen pultti, jolla vain kiristäis sen ratin paikoilleen? Osaisko joku kertoa mitkä kierteet siinä akselin sisässä on?
     
  2. 0132

    0132 Gearhead

    Löysin vastaukset kovan googlaamisen ja kokeilun jälkeen. 5/16-18 UNC pultti akselin päähän ja ratti pysyy taas paikoillaan :odcool:
     

Kerro tästä muillekin!