burnout party 2010

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja 383, 16.8.2010.

  1. 383

    383 Gearhead

  2. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Tarkotus on tulla katsomaan...jo sellainen perinne muodostunut tästä.

    Täytyy viedä mainos firman ilmotustaululle huomenna...josko saisi muutaman uudenkin kävijän tulemaan paikalle, kiinnostusta kun tuntuu olevan...
     
  3. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Tarkoitus olisi tulla ajamaan. :eek:

    Saas nähä miten käy :lol: :lol:
     
  4. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

    Tarkoitus olis olla tulematta :poff:
    Jos sitten kuitenkin mielenhäiriössä tulen,niin jonkinlainen vale-asu pitää kehittää :wink:
     
  5. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Jätät vaan kameran kotiin. Sillä siitä selviää :rotfl:
     
  6. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

    Oot aivan oikeassa,ei tuolla stadin cruisingeissakaan kukaan tuntenut kun kamerat jätin himaan :rotfl:
     
  7. TBO552

    TBO552 3rd gear

    Mul on 5km matkaa kiikalan kentälle enkä silti tule sinne sänkipellolle!!. kyllä se oli lupaava paikka 1994 mutta niin kaltoin kohdeltu!! repisivät edes ruohot pois radan halkeemista!!. se ei enään ole paikka ajaa kilpaa vaan sponssien sudittelu kenttä. Toki mielelläni kehuisin että on meilläkin strippi 402m. ja onhan se muttaei autoille jotka kulkee!!! Pyydän anteeksi antoa jos radalle on tehty jotain sitten viime käynnin!!. Liimahan radalla on kielletty lentokoneiden takia. ja helmannin hannu pitää rata ennätystä sairaalla 9. jotain ketä parhaiten muistaa. mutta hyvää rähinää ja palveluiden käyttöä kaikille jotka osallistuu!!!. ja toivon että kelit ois kohdallaan puutteista huolimatta. drag race on parasta Finaaleissa!!!!... :argue: :argue:
     
  8. mke77

    mke77 Gearhead

    on se ny eri nomane, kun yks o kiukkune vieläki tulkinta virheestä(ja virheellisestä sana muodosta) :-? ei edelleenkään ketään ole kielletty kuvamasta, eikä olla kuvamati....

    ...yksinkertainen syy tuohon "vaaditaan kuville käyttöoikeus" on siinä että rajoitetaan sitä "kiihdytys aluelle tunkevien kuvaajien määrää" syystä jonka varmaan ymmärrät? se on tuo kiikala muutenkin kuin villipohjola, muualla maailmassa riittää(siis esim. hyvinkää,pori jne) pelkkä naru rajamaan kilpailu alue ja katsomo. kiikalassa tätä ei uskallettu koittoo kuin kerran, toisella kerralla oli vaan aita...ja ainova mikä toimii on toi korkea rauta aita... ja sekin liikkuu montametriä kilpailun aikana... :eek:
     
  9. C-barge

    C-barge Gearhead

    No, toi kuvaaminenhan on myös harrastus ja vapaaehtoista, ja sellastahan ei kannata tehdä jos ei se itestä hyvältä ja oikeelta tunnu. Kyllä ainakin puolturistiks pitää tonne lähteä.
     
  10. 440

    440 Gearhead

    8) "Voitto" voi lainata sulle "niitä" ajohaalareitaan niin jäät huomaamattomaksi :eek:
     
  11. Mizuz

    Mizuz Gearhead

    Mie ainaki aion tulla kuvaamaan, tykkäsitte tai ette! :poff:


    ..ja viettämään synttäreitä. NI! 8)
     
  12. exchevelle

    exchevelle Gearhead

    Millaiset vaatimukset tavalliselle käyttöautolle/jenkille on Kiikalassa jos osallistuisi streetman-luokkaan? Autossa on katsastus voimassa. Oman tiedon mukaan ongelma kohdat taitavat tulla seuraavista asiosta:

    -turvavyöt puuttuvat/lannevyöt
    -laatikon jäädyttimen letkuliitännät klemmareilla
    -bensaletkut klemmareilla
     
  13. -NicoR-

    -NicoR- 1st gear

    Tuonne olis tarkitus tulla, ei vaan tiiä mitä ajais C vai bracket :odroll:
     
  14. C-barge

    C-barge Gearhead

    Ilman muuta C:hen. Ei noita kisaluokkia kannata ujostella, kaikkien kannalta olis hienoa et niissä olis mahdollisimman paljon autoja. No, onhan tietty ratkettikin kisaluokka mut.....; mieluummin miten vaa. :rotfl:
     
  15. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Saako tulla puuhalapuilla? On siellä kilpureitakin nähty. Auto on kunnossa, en vaan ehdi saada sitä leimaan. Ellei joku huomenna tai perjantaina sitä Malmin konttorille saa missä JES-58 kilvet on. Pari pikku juttuu kesken. Lucas sähköt! :mad:
    Muuten täysin kunnossa esim jarrut ym.
    Mihin luokkaan ODen muijat pääsis ajaa?
    Tavoite DX:n 13.61 alitus eli 13.58. Ja tietysti ilmastointi päällä. COOL!
     
  16. C-barge

    C-barge Gearhead

    Tottakai puuhalapuilla saa tulla, mut se saattaa vaikuttaa luokkaan missä pääsee ajamaan.
     
  17. joteam1

    joteam1 Gearhead

    ETBrackettiin pääsee puuhalapuilla. Muissa luokissa pitää olla voimassaoleva katsastus. Noin ainakin säännöissä, jotka voi lukea järjestäjän sivuilta.
     
  18. mke77

    mke77 Gearhead

    -turvavöistä ollaan pidetty kiinni tiukasti, harrastus o kivaa ja hauskaa...mutta siinä vaihessa jos ja iso JOS tulee kaato, kuski lentää pihalle autosta....siinä ei ol kellään kivaa...kisailut o aika valmei....toista esim alastarossa missä o suoja vallit ja reunat.... :eek:

    -jäähdytin letkujen klemmarit o ainainen paini auton-omistajien ja katsurin välillä. sanotaanko näin et se o autosta kiinni, kuin pall "oletettavast" siinä heposia yms. mitkä vaikuttaa olellisesti tuohon "kuinka helposti liitos voi avautuu(eli paljon painetta vs.heikko liitos)

    -bensalinjat o toinen hauska "väännön kohde" mikä o "korkea paine järjestelmä" ja mikä ei....kyllä sen maalais järjellä voi kuvitella että jos takaluukussa o esim. 2kpl:ta holleyn-sinisii ja konetilassa o "mötönetin" bensa-pletkuu ja laadukkai-kiinalaisii-klemmarei .....ni valmis o :D

    net o niittä tulkinta asjoi mitä katsurit sit aamul kattelee porukas, ja äänestää puolesta/vastaa....

    ......pää asia kuitenki koitetaan pitää: eli hauskaa koko rahalla, leipää ja sirkus huveja kansalle! ja koitetaan ajoväylä pitää puhtaana/kuivana ilman turhia "rasvailuja" :D :D
     
  19. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    ..tun Jag! Tai oikeastaan Lucas. Sain sähköt kuntoon, mut viel pari juttuu mitä en ehdi. Kässärin kiristys vaatii kuskin penkin irroituksen eikä meinaa pultit lähtee saatana.
    Turvavyö ja kypärä tietty.
    Sama mihin luokkaan menee, kunhan muijat päsee riivaa ja Äijät ruuvaa Jaggee.
     
  20. exchevelle

    exchevelle Gearhead

    Kiitos tiedosta. Alkuperäiset lantiovyöt kyllä löytyvät.

    Minkä verran ilmoittautuneita on? Katsoin sivuiltanne että joskus on osanottajia ollut niin paljon ettei kaikki ole päässeet mukaan. Itselläni kun idea osallistumisesta tuli tänään joten mitään ennakkoilmottautumisia/maksuja ei ole tietenkään suoritettu. Eli ei innosta ajaa noin 250km todetakseen että liikaa osallistujia.
     

Kerro tästä muillekin!