burnout party 2010

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja 383, 16.8.2010.

  1. MJF

    MJF Double Gearhead

    Mites tuo ladataan omalle koneelle :eek: Oliko jossain jo tuloksia?
     
  2. studio57

    studio57 Gearhead

    hiiren oik ,nappia ja tallenna kohde nimellä.. vot
     
  3. triniemi

    triniemi Gearhead

    Niin mistä linkistä tallennetaan?
     
  4. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

  5. TBO552

    TBO552 3rd gear

    Kiitos Mopoilijalle!! Hienosta videosta. Kyl se homma toimii kun sen osaa.. Oli se olotila näköjään mikä lie. :D
     
  6. NineBall

    NineBall 1st gear

    hienoja kuvia !

    paljon trailereita...
     
  7. SpW66

    SpW66 Gearhead

    Mikä 20v. Juhlakisa? Mulla oli ainakin jo 23. Bop, eli 20 vuotta tuli täyteen jo aikaa sitten.
     
  8. kh72

    kh72 1st gear

    näin on jos vielä olisi Orimattilan escortti ollu kunnossa niin niistä joutuu jo katsomaan rekisterinumeroa kumpi on kumpi niin saman näköisiä on ainoa ero on vanteen malli :rotfl:
    Tässä Orimattilan auto



    [​IMG]
     
  9. einobody

    einobody Gearhead

  10. SpW66

    SpW66 Gearhead

    Oli unohtua.
    Aivan ensiksi haluaisin kiittää kaikkia kilpailijoita, yleisöä ja BurnOut Party 2010 Crew:ta!
    Teitte tapahtumasta BurnOut Partyn. Kiitos siitä!

    Kukaan meistä ei tee tätä työkseen ja siten pienet ylilyönnit ja sekoilut lienevät selitettävissä. Aina tulee tilanteita joita ei ole aiemmin sattunut, eikä mietitty etukäteen. Tosin erheistä pitäisi oppia, mutta oppiiko ihminen?

    Crew:lle järjestetään palautepalaveri myöhemmin ilmoitettavana aikana, kilpailijoilta pyydän kirjallista palautetta osoitteeseen toimisto@riversidecruisers.fi

    Kreivi
     
  11. studio57

    studio57 Gearhead

    ai niin se piti kertoman vielä että oli ehkä paras juontaja mitä oon kuullu näissä auto skaboissa, sana oli todellakin hallussa !!
     
  12. ScoobyMiki

    ScoobyMiki 1st gear

    Pari kommenttia näin Streetmanin ratin takaa, kun ei muutamaan vuoteen ole tullut Kiikalassa käytyä.

    Lähtöjen tahti oli lauantaina TODELLA hyvä! Yhtään turhaan ei odotettu, vaan seuraavat autot pantiin radalle heti kun mahdollista. Hyvä! Sellainen pyyntö/ehdotus tosin olisi, että mitäs jos ennen itse kilpailua, siis heti kun ajanottolaitteet ja henkilökunta on valmiina, laitettaisi streetman luokka putsaamaan rataa? Siinä ehtisi varmaan ajaa useampi kierros sen sijaan että odotetaan tunti-pari itse kilpailun alkamista. Järjestäjillehän se tietäisi rahaa myös. :)

    Juontajalle/selostajalle pointsit, oikein hyvää läppää! Lähettäjä ja kaikki muutkin henkilökuntaan kuuluvat olivat kaiken kaikkiaan erittäin asiallisia. Ei ollenkaan samaa älytöntä huutamista ja osallistujien mollaamista ja nolaamista mitä Alastaron katuauto tapahtumassa näkee aivan liikaa. Steitsaaminen kun ei välttämättä ole päivänselvä asia jos sitä ei ole koskaan aiemmin tehnyt. Ihan varmasti pääsee kuitenkin parempaan lopputulokseen ja fiilikseen kun ystävällisesti neuvotaan, vaikka onkin Streetman luokka kyseessä. Ihan turha siinä on naama punasena huutaa, ensinnäkin autossa kun istuu kypärä päässä niin eihän sitä edes kuule.
    Eli hyvä vaan että täällä ei olla niin "ammattilaisia", tällä meiningillä kaikilla on hauskaa.

    Milloinkahan tulokset julkaistaan, se mitä nyt ehdittiin ajaa ?

    PS. Niin ja prätkille ehdottomasti omat kiihdytyspäivät...
     
  13. SpW66

    SpW66 Gearhead

  14. TBO552

    TBO552 3rd gear

    Laskeskelin itsekkin tossa et 1993. oli ekat kiikalassa.. ja mietin etteikö ne muka ajanu salossa muutakun parivuotta!!. mut kyllä tosiaan tuola takalasitarrassa on että 23!!. Mut tais kuuluttajalla olla joku oma juhla koska 20,nestä se pariinkertaan mainitsi. mut hyvä kun korjasit!!. Ei pidä uskoa mitään mitä kuulee.. :rotfl: Huomasin juuri että paikalla mainostettiin Burnout party 20v. dvd,tä. siinä tais kuuluttaja seota. Mutta mitäs pienistä.. :D
     
  15. 440

    440 Gearhead

    [quote="ScoobyMik Hyvä! Sellainen pyyntö/ehdotus tosin olisi, että mitäs jos ennen itse kilpailua, siis heti kun ajanottolaitteet ja henkilökunta on valmiina, laitettaisi streetman luokka putsaamaan rataa?

    8) Niin ja nimenomaan putsaamaan rataa minkä streetmanit sotkeekin tulleessaan nurmi/hiekalta suoraan lähtöalueelle ja "kuulalaakeroi" radan.Kokemuksesta viimevuonna n.0,5 s tippui muuttamatta auton säätöjä ajasta kun streetmanit lopetti ajamisen. :eek: Mainitsin asiasta tänä vuonna.Vastaus;Näin on ajettu aina ja ajetaan nytkin. :poff: Line-up jonon pystyis varmaankin laittaa 3 rinnan meneväksi?????? :eek:
     
  16. Fuell

    Fuell Gearhead

    Melko ahdasmieliseltä tuntuu toi prätkäluokkien ja niiden tapahtumaan osallistumisen barjaaminen..katsoja ei välttämättä ymmärrä että siellä saman näköisten katteiden alla saattaa olla yhtä paljon tai enemmänkin rahaa ja vaivaa kiinni moottorissa kun autopuolellakin ja kuskin ensimmäinen aatos joka aamu että pääsisi testaan saako pari kymmenystä ajasta pois aikakortista..no ehkä näitten tosi harrastajien kommentit kannattaa jättää omaan arvoon..
    Itseäni ihmetyttää että mihin ovat hd:hävinneet kun muistaa että 90-luvulla niitä oli aina kymmeniä ja tuskin on mopot ainakaan vähentyneet..
    Kyllä luulisi että kaikki vekottimet joihin omistaja on uhrannut aikaa ja rahaa olisivat tervetulleita testaamaan työn tulosta..
     
  17. rane_69

    rane_69 1st gear

    Vittuakos nimimerkki 440 valittaa. Ota suoraan yhteyttä järjestäjiin.Nehän ohjaa street manit nurmelle.Meitä sattui korviin kun mahti autot lähti+ oli piikkipaikkka katsella pro kuskeja.Ratkaisu: järjestäjät jakavat korvatulppia ja vaippoja sekä suurempi katselumaksu meille amatöööööreille.
    Ei kaikki ole pro porukkaa.Aja siellä missä ei amatöörejä ole.
    Pitäähän meilläkin olla idolit.
    Pitääkö mun nyt hävetä? :oops: :soosoo:
     
  18. 440

    440 Gearhead

    8) Kysehän on asiasta on jo kyselty kyseisen tapahtuman puitteissa ja eivät korviaan "lotkauttaneet",eipä mulla streetmaneja vastaan ole mitään meinasin omalla käyttisautolla tulla sinne ajamaankin mut kun ei aika oikein riitä kahteen ryhmään :eek: vai väitätkö ettei ois kivempaa ajaa kovempaa paremman pidon merkeissä :D
     
  19. rane_69

    rane_69 1st gear

    Enhän mä väitä mitään.Näinhän se on niin kuin sanoit.Sotkua varmasti tulee paljon kumien mukana.Järjestäjien olisi pitänyt kyllä laittaa meidät assupinnalle loppupäähän.Mutta mutta niinkuin itse sanoit korvat ovat olleet kuuroja.Laittakaa joku yhteis adressi tms. heille.Ymmärrän tuon pointtisi.
     
  20. C-barge

    C-barge Gearhead

    Tuppaa olee kovin pitkä toi streetmani jono, et kolmanneks rinnalle se sitten haittais aika pahasti kisaryhmissä ajavien siirtymistä omaan rivistöönsä. Tietty, jos se jono ryhmitettäis valmiiks toiseen suuntaan kuin nyt, ja siitä sitte vasta streetmanin vuoron tullessa tulis assualueelle, sit jossain vaiheessa laitettais toi poikki ja kun jono assulla alkaa lyhetä ni kisaryhmäläiset sitte muodostais oman lineuppinsa.
    Toi prätkirn dissaaminen on vähän samanlaista kun vaikkapa tuning ja muun väen american car showssa; kiva ajatus ja sillee et olis eri tapahtumat, mut ku se ei vaan välttämättä elätä eikä jokaiseen tapahtumaan oo kenties saatavilla henkilökuntaakaan. Noi v8-gti päiväthän on puhtaasti "streetman tapahtumia, ja ei siellä käsittääkseni oo loppuun asti mitään ruuhkaa ollut, ajaa on saanut niin paljon kuin pystyy/huvittaa. Mun mielestä olis suht oiva ratkaisu rajoittaa nimenomaan noita streetmanien määrää sekä Kiikalassa, että Hyvinkäällä. Jos kiintiö täys ku ehtii paikalle, ni voi sitte valita et jättääkö ajamatta vai ajaako kisaluokassa. Paljon potentiaalisiakin autoja syystä tai toisesta suhaa pelkkää streetmania.
     

Kerro tästä muillekin!