burnout party 2010

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja 383, 16.8.2010.

 1. rubberduckjones

  rubberduckjones 1st gear

  Mikä 20v. Juhlakisa? Mulla oli ainakin jo 23. Bop, eli 20 vuotta tuli täyteen jo aikaa sitten.[/quote] Laskeskelin itsekkin tossa et 1993. oli ekat kiikalassa.. ja mietin etteikö ne muka ajanu salossa muutakun parivuotta!!. mut kyllä tosiaan tuola takalasitarrassa on että 23!!. Mut tais kuuluttajalla olla joku oma juhla koska 20,nestä se pariinkertaan mainitsi. mut hyvä kun korjasit!!. Ei pidä uskoa mitään mitä kuulee.. :rotfl: Huomasin juuri että paikalla mainostettiin Burnout party 20v. dvd,tä. siinä tais kuuluttaja seota. Mutta mitäs pienistä.. :D[/quote]

  Kuuluttaja oli kyllä ajan tasalla, eikä ole vastuussa kuullun väärin ymmärtämisestä. Kisa oli 23. ja myynnissä ollut DVD sisältää 20vee juhlakisan. Hei logiikka hoi...
   
 2. TBO552

  TBO552 3rd gear

  Kuuluttaja oli kyllä ajan tasalla, eikä ole vastuussa kuullun väärin ymmärtämisestä. Kisa oli 23. ja myynnissä ollut DVD sisältää 20vee juhlakisan. Hei logiikka hoi...[/quote]Olen kauhean pahoillani jos pahoitit nyt mielesi tästä väärin ymmärretystä/kuullusta asiasta.
   
 3. Bomber#1

  Bomber#1 Gearhead

  Joku oli saanut tähtien asennot Kiikalassa oikein kelallekkin. Eipä toi 1.6 kuuskytjalkainen kovin rajulta lähdöltä näytä:
  http://www.youtube.com/watch?v=4T2UJTW5X_c

  :odroll:
   
 4. C-barge

  C-barge Gearhead

  Noin niinku omalla kotelolla ajatellen olis kyllä vähintään yhen Ota( )v(a) an vaatinu yhteen riviin. Mut tolleehan ne sujuu parhaimmillaan, eleettömästi. Vaikka välttämättä aina kuskist siltä tunnu. Muistelen vaan ku tossa toissavuonna simple solution päivillä ekan kerran oikeestaan suhasin turbovippii, ja kahes ekas vedos ei olu mitään järkee, 10.1 ja 10.3 ja kolmannes 8.9. Tiedonkeruust ku katto ni apinakin oli oppimu jotain kaasun käytöstä. :rotfl: Sun pitäis lähtee Tartoon ens viikonloppuna suhaa.
   
 5. gremlin

  gremlin Gearhead

  Ei mitenkaan.
  Kylla noi ''rajat'' ajoille on ihan jarjestajien omasta toimiesta keksitty, kuten Porissa, Vaasassa, Kauhajella etc etc.

  Koitettaan kayttaa jarkea ettei saatas turhaan mitaan onnettomuuksia aikaseks, jarrumatkat on ne minka mukaan noita aikoja joudutaan saateleen.
   
 6. mke77

  mke77 3rd gear

  tuosta sen hyvi näkkee kuka ossaa ajaa mopolla kovaa !!! sanotakoon ett vaik 10vuot aikaa puolet mopoilijoista suditti ekan 50-100m...ja ihmetteli ku ajat o mitä o :D siltä ajalta muistuu yks ketä tempasi alle 10ajan ja se oli joku ninja ja lähtö oli vastaavan laine....

  ...oman haasteensahan tuo kiikalan rata tuo juur siinä et saa sen tehon siirrttyy oikein tuohon tiehen, pyörissä tuo tehon ja painon suhde tulee hyvin esii.....ja sit villen mossessa :D sehän sutii 300m kiikalassa :rotfl:
   
 7. kmovat

  kmovat 1st gear

  ...oman haasteensahan tuo kiikalan rata tuo juur siinä et saa sen tehon siirrttyy oikein tuohon tiehen, pyörissä tuo tehon ja painon suhde tulee hyvin esii.....ja sit villen mossessa :D sehän sutii 300m kiikalassa :rotfl:[/quote]

  niin näkyy sutivan.. http://www.youtube.com/watch?v=Nowji7RxdCg
   
 8. Bomber#1

  Bomber#1 Gearhead

  Oisin varmaan lähtenytkin mopolla vetää tai ainakin pitää huolen Niken varikon nestepitoisuudesta, mut nyt joutuu venyy savon sydämmeen häihin. Ehkä ens vuonna? :wink:
   
 9. SpW66

  SpW66 Gearhead

 10. nikke

  nikke Gearhead

 11. miqve

  miqve 1st gear

Kerro tästä muillekin!