Burnout Party 22.8.2009

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja SPORT TRUCK, 18.8.2009.

 1. mopster

  mopster Gearhead

  Olipas jännää taas C-ryhmässä. Viiden kärki oli aika tiiviissä nipussa, ja pudotuksissa olis voinu käydä vaikka mitä, mutta ei vaihtunu järjestys, eli aika tasasia suorituksia oli ja kaikki paranteli aikojaan. Mulla päivän paras oli 11,19 / 197,8.

  Migven kanssa päästiin ajamaan finaali keskenämme, joka vähän niinku tavotteena oli :D Isompi pokaali lähti nyt heinolan suuntaan, mutta hieno se on toi pykälää pienempikin :lol:

  Jäi vaan mietityttämään että ollaanko tässä menty virittämisessä liian pitkälle, kun ollaan laitettu tommoset bling bling kromi ilmanputsarit, eikä niissä oo minkäänlaista imuilman esilämmitystä? Meinaan aamulla varhain kun lähdettiin kisoihin ajamaan ni oli aika kylmä ja kostee ilma, ja jouduttiin sitte välillä Migven kanssa pysähtymään kaasareita sulattamaan kun menivät piru jäähän. Niin että onko nää enää mitää katuautoja ollenkaan kun ei pysty tommosia parinsadan kilometrin siivuja edes pysähtelemättä ajamaan? :lol:
   
 2. Stang_81

  Stang_81 Gearhead

  Aina hyvät kuvat tapahtumasta toimii mainoksena myös tulevia vuosia ajatellen. Jos ammattimiehet kunnon kameroilla ei pääse kuvamaan vaikka "säännöt samat kaikille" niin monet hienot kuvat jotka toimii myös ilmaisena mainoksena jää ottamatta. Ei se oman kerhon pj tai muu sääntöjä kiertävä osapuoli saa peruspokkarilla samaa mitä moni muu herra.Tietty jos järjestävä osapuoli niin haluaa niin eihän sille voi mitään. Mitä suojeltavaa tälläisessä tapahtumassa oikein on ettei siellä saa kuvata?
   
 3. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Harmi jos ei mopoilijan kuvia enää tuolta tapahtumasta nähdä, on kuitenkin ehdotonta kuvaajien eliittiä. Mut pääseepähän ens vuonna sitten kerrankin seuraamaan kisaa!
  Ja kyllä mun käsittääkseni Jukka oli D:n kakkonen, vaikkei finaalia ajanutkaan?
   
 4. Maria

  Maria 1st gear

  Näinpä.
  Samaahan yritettiin taannoisessa Britneyn konsertissa, että artistilla olis kaikki oikeudet kuviin mutta kas kun kuvaajat boikotoi konserttia.

  Siis ei minkään tapahtuman järjestäjä voi yksinkertaisesti vaatia kuvia itselleen koska siinä soditaan sitten tekijänoikeuksia vastaan ja eikös Kiikalan lentokenttä ole joka tapauksessa julkista aluetta vaikka se kuinka olis vuokralla jollain taholla??
  Et järkee saa tietty käyttää.. :soosoo:
   
 5. Degenerated

  Degenerated Gearhead

  Ai olikssiel jotku kisat vai? Eiks jukka sit saanu pystiä? Jos ei niin miksei? Ja nii, pro bike oli taas, niinkuin aina, erittäin mielenkiintoista katseltavaa, sen mitä nyt niitten punaisten tölkkien viihdyttävästä seurasta joudin.
   
 6. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Niin mä oon täältä lukenut, että siellä jotku kilapilut olis ollut. Varsinaisia muistikuvia ei kyllä oo juurikaan. No, ens kerral parempi tuuri ja kontrolli. :rotfl:
   
 7. rebel58

  rebel58 Gearhead

  Imuilman esilämmitys? Onko se sellainen ahdin? Niitä näkyi tuolla. Näkyi myös inter coolereita ja kylmäkannuja. Noheh..
  Nämä olivat KATUAUTO kisat ja teidän autot sitä parhaimmillaan. Tulitte ajamalla, ajoitte kovaa ja pokaali tosi asia. Ajoitte myös takas kotiin. Nähtiin teidät Vihdissä kun otettiin Löijyä bussin kyydistä. Painelitte Hyvinkäälle päin Nova ensin, Duster perässä. Eli siinä järjästyksessä kun olitte tuloksissakin. Tosin teillä tais ajoissa olla vain nollakymppi eroa eikä loppunopeuksessakaan ollut kuin kilsa eroa? Näin muistelin?
  Löijy ei ole mikään "trailer Queen". Kivempi oli mennä Kiekun ja Käkön dösällä. Yksi syyhen oli se että jos jonkun auto porsii niin se saa kyydin meiltä ja aina valmis Löijy olisi ajettu takas kotiin. Kyllä siellä pari autoa kilahti, mutta niillä oli trailerit.

  Ikävää jos jollain teillä oli ikävää. Mukavaa kun meillä oli mukavaa. Parin synkän vuoden jälkeen oli todella kiva olla mukana, vaikka en ajamassa ollutkaan eikä edes Kieku antanut mun ajaa bussia. Hyvässä seurassa on hyvä olla. Oli viivästyksiä paloauton puuttumisesta ym tai ei.
  Kiva nähdä vanha porukka taas. Ja uusia kanssa.
  Iso halikiitos Kieku+Käkö sekä Luigi.
  Mahtava viikonloppu alkoi Vantaa kruisingista ja jatkui Kiikalassa. Eilinen meni nukkuessa.
  Moni auto jäi mieleen ja lähtöjä tuli seurattua eri paikoista.

  Uusi (?) ilmiö oli se että Pro Teamit ketkä eivät aja kisaa katuautoilla vaan Pro vehkeillä oikealla radalla tulivat koko teamiensa kanssa Kiikalaan viettämään hyvää päivää. Jotkut jopa juopottelivat ja antoivat meille ystävällisiä kannustavia ohjeita. Kivaa oli kaikilla.

  Paljon vanhoja tuttuja ja olin aika hiljaa kun näin Parnilan ja Husson niiden vanhan kisa Dusterin vieressä. Legendat!

  Kime ja muut ihmettelijät. Kiikalaan ja Hyvinkään liukkaalle radalle tulee samaa jengiä vuodesta toiseen tuon fiiliksen takia. Sitä ei fyyran skaboissa ole. Enää.

  Yks tyhmä ehdotus repelillä olisi: Tuolla oli todella paljon OD porukkaa niin ajamassa, katsomossa kuin kaljateltassakin. Oisko mahdolista ja mitään järkeä kun kuuluttaja aina sanoi auton tullessa lähtöön auton omistajan, paikkakunnan ja auton nimen niin lisäis siihen vielä OD nimimerkin?
  Olisi monelle katsojalle tuttu kun ei nimiä eikä autoja tunne, mutta nick voisi valaista asiaa?

  Heh, ensi vuonna Kiikalassa kuuluttaja kertoo autojen tullessa stageen;
  Radalla yksi rebel58 amerikkalaisella romullaan.
  Radalla kaksi Poskisoilisti tuulen nopealla audillaan.

  And the winner is...
   
 8. turbofriik

  turbofriik 1st gear

  Noi kuvaushommat on aina olleet Burn Out Partyssä vähän miten on.

  Olikohan 2007 kun järkkäri totes:
  No ei sit kuvattu, muutaku tuttujen autot, antaa järjestäjien hoitaa ite viralliset kuvaamisensa - eikä näyttäny kukaan kuvanneen videolle mitään kisavetoja ko. tapahtumasta. Kuvatkoon jatkossakin ite? :rotfl:
   
 9. VSOP

  VSOP 3rd gear

  Ratkesin ihan totalisesti ja kaffet kaatui ja..... :rotfl: :rotfl: :rotfl:
   
 10. Mudracer

  Mudracer Gearhead

  Mikähän siinä tökkii ettei tonne kiikalaan järjestäjät saa sellaista palokalustoa joka pysyisy myös siellä?? Rupes oikeasti vituttamaan toi alun venyminen taas kerran. Uuteen hylsyyn kun ei totu ihan tosta vaan ja just kun tottus niin olikin jo eliminaattori menossa ja siinäkin tullut "vika" olis korjattu seuraavalla aika-ajokiekalla jota ei sitten ollutkaan :mad: . Se oli kyllä rataporukalta ihan oikein liputtaa kuusesta helvetiin kun radalle ilmestyi tilkka vettä kun paisuntasäiliö oli täynnä ja ruikkas tipan burniksen jälkeen mutta jos se paloauto olis pysyny siellä niin toikin olis tullu ajoissa ilmi ja korjattu ennen eliminaattoria :mad: .
   
 11. Annie

  Annie 1st gear

  Joo jäi toi kuvaaminen omalta osalta kun tommoset aidat laitettu toisin kuin Hyvinkään suditteluissa.
  Siellä street slidessa toimikin se ettei anniskelupistettä ollut,toisin sanoen porukka piti huolen omista juomistaan ja törttöilystään,eikä paikan siisteydestä tapahtumaan jälkeenkään tainut sanomista tulla = homma toimi.
  Ajoalue harrastuspohjalla kuvaajien onneksi pelkästään nauhoitettu.

  Ensi vuonna voikin Kiikalan sijasta keksiä jotain muuta tekemistä sille viikonlopulle. :odroll:
   
 12. MercComet

  MercComet Gearhead

  Jäi kuvat julkaisematta tältä vuodelta tän hässäkän takia, vaikka en siellä häkissä pyörinyt. Menee muuhun käyttöön yksittäisinä kuvina - sitäkin matskua tarvii.

  Mutta jos oli syyt mitkä tahansa niin laittomiin ja kuvaajaa loukkaaviin vaatimuksiin ei pidä lähteä pyyhkien pölyset kengät median tai harrastajien selkään. Häkki rajoittaa (tahattomasti) pois ne viimeisetkin "järkevät ja kohtuulliset" kuvauskulmat turva-alueen ulkopuolelta radalle eli rataa käytännössä pystyy kuvaa vain liivisakki (järjestäjän vaatimuksineen).
   
 13. RcT

  RcT 3rd gear

  josta käy ilmi "Paloa sammutti kuusi alueen pelastusyksikköä".

  Olisko kellään tästä valittavalla paloautoa/tai ennustajan lahjoja?
   
 14. teronum

  teronum 1st gear

  Palokunta sammuttaa tulipalojakin

  Edelleen tuosta palokunnan roolista olla poissa vapaa-ajan harrastuksestamme. Heitä todellakin tarvittiin kipeämmin muualla. JA tämän saimme jo alueellakin kuulla kuuluttajan toimesta (Se kuulee, joka haluaa kuulla). Hmmm, toisaalta järjestäjä saattoi tuon käydä sytyttämässä!! HEI, nii se on.

  http://www.iltalehti.fi/uutiset/2009082 ... 2_uu.shtml

  Huonoa tuuria, mutta loppu hyvin. Lajittelukierroksia oli aivan saman verran kuin joka vuosi eli kolme.
   
 15. Mudracer

  Mudracer Gearhead

  En muista enkä ole edes kuullut että missään muussa skapassa palokalusto lähtee jonnekkin muualle välillä?? Koitan vaan tässä ihmetellä että eikö sinne saa sellaista palokalustoa mistään joka olisi just tota kisaa varten paikalla??
   
 16. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Ei taida hirveesti olla yksityisiä palokuntia tässä maassa, ja kylhän noi VPK:t sun muut lähtee sinne missä niitä tarvitaan, niillä lienee siihen jopa velvotteita. Mut noi on toki asioita joita kannattanee tulevaisuudessa miettiä, oisko muita keinoja asiain hoitoon? Esimerkiks fyyrallahan taitaa olla omat palomiehensä.
   
 17. teronum

  teronum 1st gear

  Riverside Cruisersilla ei ole omaa paloautoa...

  Eli järjestäjällä ei ole omaa paloautoa, harmi. Ja yhteiskunnalla tuskin on myöskään tarjota palveluna pelkästään kiihdytysurheiluun erikoistunutta kalustoa. Tuosta voisi joku ottaa itselleen vaaliteeman - "paloautot taattava myös kiihdytysurheiluun".

  Ja suunniteltu aloitus viivästyi siis tasan 1h 30 minuuttia tuon episodin takia. Aurinko paistoi, alueella hyvää seuraa, ruokaa ja juomaa ja jopa pomppulinna, sikäli mikäli oman kaluston viilaamiselta sinne ehti. Että notta.
   
 18. Degenerated

  Degenerated Gearhead

  Tosiaan miten muissa moottoriurheilulajeissa?
   
 19. jaketin

  jaketin Gearhead

  aikoinaan ennen fyyran omaa paloautoa, niilläkin oli joku paikallinen vpk apuna. eräässä kisassa sekin joutui lähtemään hälytystehtävälle ja kisa oli sen aikaa seis...
   
 20. jaketin

  jaketin Gearhead

  yksi asia tuohon viivästyksiin, mihin kiinnitin huomiota, oli tuo radan sotkeminen..

  se ahdettu chevelle, joka lähti komeesti 8) ja hajos samantien. sekin olis voinut ajaa nurmikolle heti kun tuo meno lakkasi. varsinkin ,kun vauhti oli vielä hiljainen. näin oltais voitu välttää yksi tauko.

  tosin siinä ketutuksessa ei sitä varmaan älyä tehdä :odroll:
   

Kerro tästä muillekin!