C-10 Panel -70,kutonen->305->396 muutos ?

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja bblock, 8.2.2011.

 1. bblock

  bblock 3rd gear

  On tuollainen Chevy Panel umpikaappi pihassa + 396cid ylimääräisena, onkohan estettä laittaa isolohkoa kun kerran jo muutoskats. kasikoneelle+autom. ,alunperin kutonen + man. suomiauto kun on. Mitähän eroja alustassa kats.kannalta ja mistä helpoimmiten tietoa eroista ? Tällä hetkellä GM farkun taka-akseli paikoillaan,riittääkö jarrut ? Kaikki vinkit tervetulleita jos olet ollut tekemässä kyseistä muutosta tai omaat tietoa/mistä löytyy... vai vienko vaan konttorille ja sanon että voi voi,kone vänän turposi isommaksi talven aikana :eek:
   
 2. Riku Rotten

  Riku Rotten 2nd gear

 3. B 50

  B 50 3rd gear

  Pitäis olla oikein pohjustettuna läpihuutojuttu. Luulen että ihan sama alusta kaikissa. Rockauton sivuilta löytyy hyvin varaosanumeroita. Tärkeintä hommassa on kerätä riittävä nippu "käsienpesupaperia" vastuun siirtämiseksi pois katsastusmieheltä. Sillä ei ole merkitystä mikä kone siellä nyt on, vaan mikä siellä on tehtaalta tullessa ollut. Eli periaatteessa tarviit dokumenttia auton jarruista, jousista, alustasta yleensä, akselimassoista, omamassasta, kantavuudesta, koneen massasta, tehoista, tilavuudesta ja mitkä muut kuuluvat mallisarjaan. Vaihdettavasta moottorista tarviit paperia tilavuudesta, tehosta, painosta jaalkuperästä, eli mistä olet sen saanut. 396-version autosta tarviit samat paperit kuin omasta 6-autostakin. Joskus oli käytäntöä, ettei netistä printattu kelpaa, pelkkä kirjatieto. Kirjojen merkitys suhteessa netistä löytyvään tietoon on vähentynyt, eli viimeksi kelpas puuttuvilta osin netistä printattukin. Luonnollisesti uskottavan oloisilta sivuilta. Kaikkea paperia et löydä, mutta etsi niin paljon kuin onnistut ja vaikka vähän päälle. Sellaisella parin sentin nipulla pitäis jo mennä helposti. :poff: Farkun akselin jarrut pitäis riittää jos ne kerran autoon on jo hyväksytty, eikä bb-versio isompia vaadi. Prosentteja muutoksesta ei enää mene. Riippuu milloin 305-muutos on tehty, voit saada %:ja jopa takaisinkin.
   
 4. Kustom STW

  Kustom STW 1st gear

  Vaikka se on aiemmin muutettu 6=>8 niin eikös siitä kuitenkin mene se 16%..?
   
 5. Tweety-81

  Tweety-81 3rd gear

  Kertaalleen vaihdetusta osasta ei mene uudelleen prosentteja, prosenttilukuhan kertoo vain sen paljonko autosta on vaihdettu alkuperäisiä osia pois.
   

Kerro tästä muillekin!