C 1500 1990 JARRUJEN ILMAUS

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja moottorinlohko, 4.6.2019.

  1. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    eli kun ilmataan jarruja pitääkö comb.valve tukin päässä oleva nasta painaa tasalle vai sisälle,ilmaa ei tule mutta pedaali kumia.
     
  2. musta pässi

    musta pässi Gearhead

  3. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Takajarrujen RWAL yksikkö saattaa joskus vähän kiusata ilmausta, jos on käyny tyhjänä takapiiri. Ikuna ei ole mun tarvinnu combination valveen erityiseen koskea.
     
  4. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Tää tuli ihan hyvään vaiheeseen aijr, pitäs kohta takasylkät ja letku vaihtaaa
     
  5. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    joo ei oo tarvinnut itsekkään vaikka ollut tyhjänä mutta nyt tavallista sitkeämpi tapaus,tehdasmanuaalista huolimatta ei meinaa poljin jäykistyä.vaihdoin pääsylkyn, anti.valven ja taakse uudet putket ja sylkyt.no nyt jarrut tuntuu hyviltä mutta poljin hiukan joustavalta mutta katdsastus ukko kertoo lisää.
     
  6. NickKane

    NickKane 2nd gear

Kerro tästä muillekin!