C-body mopar

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja Jake, 4.12.2003.

  1. Jake

    Jake Gearhead

    Onko kenelläkään tietoa, mistäpäin nettiä löytäisi tietoa vuosimallin 1970 Plymouth Furyn jarruista? Vai onko jollain tietoa onko 383 cid isolohkolla varustetussa Furyssä samankokoiset jarrut kuin mallisarjan tehoikkaimmalla moottorilla varustetussa mallisa joka ilmeisesti oli 390hv 440cid six-pack?
     
  2. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Jos siellä levyt on, niin varmuudella on samat kuin GT:ssä.
     
  3. Mopuristi

    Mopuristi Gearhead

    Mulla on semmoinen mielikuva, että moparin levyjä on ainoastaan kahta kokoa (10,8" ja 11,8") ja kun tuota isompaa kokoa löytyy ainoastaan 76-> farmareista sekä uudemmasta R-bodysta ? Niin silloin voisi olettaa, että samat on.
     
  4. Jake

    Jake Gearhead

    Kiitos, sitten voikin alkaa tollaseen änkemään sitä turboa kiinni, kun Coronetti kerran paljastui tuontiautoksi...
     
  5. Mopuristi

    Mopuristi Gearhead

    Joo, 11.75" levyt löytyvät 75,5-78 B-body sekä 79-81 R-body, muissa 10.87" (A-,B-,C-,E-,F-,M-,J-body) vakiona, sitä en tiedä onko lisävarusteena saanut muihin.
     

Kerro tästä muillekin!