c-body vetoakseli kyssäreitä??

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja hlappis, 17.6.2009.

  1. hlappis

    hlappis Gearhead

    eli tossa 83/4 742 perä sano poks ja uusi murikka on jo hankittu ja kardaani meni tossa rytäkässä rusetille ja sekin on hommattu uusi joka käy.mutta sitten nuo alkuperäiset vetoakselit niin noihin tuli tilattua uspartsilta tommoset green bearingsit ja noitten tuo lukitus rengas helähtää vanhan lukitus rengaan kylkeen ihan tiputtamalla kun vielä vetoakseleissa vanhat rojut kiinni.eli tarkoitus olisi viedä eräälle pajalle nuo vetoakselit missä ne ottaa nuo vanhat pois ja greenit tilalle mutta rupes epäilyttää nuo lukiterenkaat kun tuntuuvat väljälle??vai leviääkö tuo vetoakseli vielä tossa kohdin??miten nuo yleensäkkin laitetaan nuo lukitteet?ja sitten vielä kun tilasin perään nuo kumisetstefat niin tuli sisemmät ja ulommat,eikä tuolla perässä näytä olevan kuin nuo ulommat tällä hetkellä?missä nuo sisemmät kuuluis olla?mitä öljyä tommoseen lukolliseen 83/4 perään??ja paljonka?...että ekaa kertaa perä/vetoakseli remppaa tekemässä :rotfl:
     
  2. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Se akselli levenee siinä kohtaa krymppirenkaalle sopivaks. Sisempi stefa tulee kuoren sisään ja tiivistää just tota krymppirengasta vasten, ulommat taas on "pölysuojat" jotka on vetarin kiinnityslevyissä ja estää epäpuhtauksien pääsyn ulkokautta laakereille. Öljynä normi peräöljy valinnan mukaan ja sekaan mielellään chryslerin merkkiliikkeestä haettu lukkoperän lisäaine suosituksen mukaan. Öljyy tarvii kolme litraa, sen verta lisätään et on täyttöpropun tasalla.
     
  3. hlappis

    hlappis Gearhead

    kiitti,selvisi jo paljon...
     

Kerro tästä muillekin!