C/K Suburban/Pickup miittikeskustelua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja kane, 24.9.2008.

 1. raimo3500

  raimo3500 2nd gear

  jos se on liika kaukana helsingistä...
   
 2. oobee2.0

  oobee2.0 1st gear

  Tuntuu ilmeisesti olevan. Tahi sit vaan ei ole yksinkertaisesti kenelläkään mielenkiintoa lähteä tapaamaan samanhenkisiä tuttavia saunan,kaljan ja paskanpuhumisen merkeissä. Tää on tää kasvoton internet aika. Koodataan vaan. Puhutaan tääl linjoilla et joo,miittinkiä ,ja sit kun jonu rohkenee sellaista järjestää niin menee pupu pöksyyn et en mä ny sit uskallakkaan ku siellähän voi olla vaikka ihmisiä ja kivaa ja kaikkee. No, kaikilla on omat syynsä,niitä arvostelematta.
   
 3. intiaani_chief

  intiaani_chief 3rd gear

  Johan tätä yritettiin tovi sitten ja kiinnostus oli yhtä vahvaa...
   
 4. Tuomo_

  Tuomo_ 1st gear

  Joudun omasta ja tapsa4x4:n puolesta jättämään meetin väliin. Muuten kyllä tultais mutta osuu samalle viikonlopulle toi Finland Trophy Hirvensalmella ja on keretty ilmottautumaan sinne jo kesäkuun alussa. Kelpaako tää oobee selitykseksi :poff: :rotfl: ..?
   

Kerro tästä muillekin!