C-korisen simpukasta tietoo?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja Anonymous, 6.4.2004.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Jos jollain ois tietoo mistä mopareista kävis simpukka suoraan -71 c-koriseen (440)? Kaikki tuntuu tietävän, mutta silti oon jo kuullut monenlaista versioo aiheesta... Ja jos sopivaa osaa, myös pumppua, ois tiedossa niin ilmotelkaa.
    jani.hongisto1@luukku.com
     
  2. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Noita simpukoita on kahdella eri kokoisella sektoriakselilla, 1.22" ja 1.11". Jos sulla on tehostettu ohjaus, niin se on todennäköisesti toi pienempi sillä isommat tehostetut tuli kai vasta vuonna '73? Eli sen simpukan pitäis käydä mistä tahansa jos tyyppi (tehostetttu tai tehostamaton) ja sektoriakselin läpimitta on sama. Sektorivasrsissa sen sijaan on eroja, eli tarvitsee käyttää kuitenkin auton omaa sektorivartta (sitä joka liikuttaa raidetankoa).
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Mittasin akselin simpukan juuresta, oli n.31mm, eli tekis sen isomman eli 1,22". Joku ainakin väitti että Aspenissa olis samallainen ja niitähän on pilvin pimein jos on ehjiä... Ittellä on kyllä palikat ja molemmat uusilla tiivisteillä mutta tehosta ei vieläkään. Silmämääräisesti ei vikaa löytynyt sisältä.
     
  4. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Aika harvinaista, ei oo mulle koskaan sattunut, ettei tehostettu ohjaus skulaa. Pumppu kuitenkin toimii? Sulle pitäis käydä mikä hyvänsä iso akselinen tehostettu simpukka siihen, perskynästä tai jostain muusta.
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    Joo toi peli tuli jenkeistä kesällä, eikä tehostanut sillonkaan. Tiä sitte mitä siellä oli tehty... Mutta kiitoksia tiedosta! Täytyy jostain kaivaa viikonloppuna aspenin hilut ja pistää kii. Niin siitä pumpun toiminnasta vielä. Milläs pirulla sen voi kattoo tuottaako tarpeeks painetta? Paineletku käteen ja mitata kuinka pitkälle lentää vai;)
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    Nyt toimii, vika oli pumpussa eikä simpukassa.
     

Kerro tästä muillekin!