C-Moparin puhallin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja ValiantMan, 16.9.2011.

  1. ValiantMan

    ValiantMan Gearhead

    Auttakaapas Mopar-immeiset!
    New Yorkerissa (73) puhallin ei ole toiminut viime talven jälkeen ja pikaisilla vianhakutoimilla (sulakkeet, liitokset) ei ole löytynyt apua tilanteeseen.

    Miten puhaltimeen pääsee käsiksi? Onko se heti apparin sisäloksun takana vai mistä sen saa hyppysiinsä. Jos jollain on linkkiä kuvitettuun ohjeeseen tai mahdollisuus skannata korjaamokäsikirjaa, olisin todella kiitollinen.

    Missä on puhaltimen säädin (rele) ja miten se saa testattua? Löytyykö palikkaa täältä vai täytyykö tilailla vetten takaa?

    Kolmas kymysys, miten mittariston saa helpoiten ja rikkomatta irti? Mittariston merkkivaloja kun pitäisi samalla uusia. Nyt irrotusyritys kilpistyi masennukseen automaatin osoitintikun naarmutettua lasiaa aikas rumasti. (Jos muuten jollain on tuollainen hyväkuntoinen lasi, niin täällä vois olla ostaja.)
     
  2. Shit-O-matic

    Shit-O-matic 1st gear

    Eikös kaikissa C-bodyissä puhallin ole kiinni tulipellissä? Pääsee käsiksi apparin kojealaudan alta, luultavasti sulla on hajalla sen puhaltimen vastus joka on kiinni siinä itse lämppäriboksissa.
     
  3. niilo

    niilo 3rd gear

    Ainakin -70 300:ssa moottori on oikealla puolella sisälokarin takana.
     
  4. ValiantMan

    ValiantMan Gearhead

    Onko se vastus siis lämmönsäätöpaneelin takana vai puhallimoottorin yhteydessä?
     
  5. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

    Puhaltimen mottorin lähettyvillä jossain kohtaa ilmakanavia, jos vastus hajoaa menee yleensä vain 1-2 nopeutta mykäksi, jos ei pyöri ollenkaan on puhaltimen katkaisijassa, johdotuksessa tai itse föönin moottorissa häröö.
     
  6. Shit-O-matic

    Shit-O-matic 1st gear

    Seuraa sen lämmönssätöpaneelin johtoja niin löydät sen. Se on sellainen levy joka on kahdella ruuvilla kiinni lämppäriboksissa ja siihen menee parit piuhat.
     
  7. HÖTSÖ

    HÖTSÖ Gearhead

    Mopar

    Puhaltimen vastuslangkat on koelaudassa hanskalokeron takana. puhallinkotelossa. itse puhallin moottoritilassa, sisälokarin takana,.
    Lähteekö Crysystä koelaudan päällipelli irti, vois sieltä mittarivaloja katsoa, tai sitten . tiputat rattiputken alas niin ei ole tiellä kun otat mittariston pois,. Nämä tälläsiä Monaco miehen ohjeita.
     
  8. Mokaman

    Mokaman Double Gearhead

    Laitappa valtterimies sun email vaikka yyveenä niin lykkään sulle räjäytyskuvan lämppärisysteemeistä (paitsi jos sulla on autotemp niin tää ei kaikin osin kyllä sovellu).
     
  9. ValiantMan

    ValiantMan Gearhead

    Kiitos vastauksista ja mokamanille erityisesti räjäytyskuvasta. Kun vielä löytäisi aikaa ja intoa purkamiseen ja vianhakuun. Ja talli kun ei vielä(kään) ole siinä kunnossa, että siellä mitään oikein tekisi.
     

Kerro tästä muillekin!