C10 1971 4x4 manuaali automaatiksi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Amot, 4.6.2017.

  1. Amot

    Amot 1st gear

    Moi moi!

    Eli, olisi miellessä laittaa 3v manuaali automaatiksi. Vaihteisto taitaa olla munich. Chevy c10 350cid akselit on Dana44 neliveto, kaiken jären mukaan rungossa pitäisi olla K10 merkintä!? Mutta toisaltaan olen kuullu että voi olla ihan tehtaalta C10 runko mutta nelikkona. No kuiteskin, tilanne on se että tomaatiksi pitäisi saada. Onko hajuakaan mikä laatikko voisi käydä?
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Mikä jakis siellä on? NP-203?
     
  3. hantta

    hantta Double Gearhead

    Pikkuinen laatikon mittaus, onko kuoren pituus sama, kuin th 350 tai th 400, ja sitten metsästämään nelivetoversiota, huom. ulostuloakseli, miel. sama kuin siinä Munhiessä.
     
  4. Amot

    Amot 1st gear

    Nyt pääsin auton kimppuun ja siellä näyttäis olevan NP205
     
  5. Amot

    Amot 1st gear

    Kuori kytkinkotelon kera on 46cm eli ite laatikon kuori alle 30cm, yritin googlata muita Atm vaihteistoja niin kaikki on reippaasti pitempiä. Mutta kun jakista on helppo siirtää suuntaan tai toiseen ja gardaani pystyy varmasti lyhentämään niin lähinä mistä sais tietoja mikä adapteri tarvitaan jotta saadaan istumaa laatikko jakikseen.
     
  6. pantera

    pantera Double Gearhead

  7. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    205 jakista on tehtaalla laitettu 350 ja 400 toosiin. Ainoa ongelma on jakisen sisäänmenoboori joka on harvarihlainen manuaalin persiissä. Olen tehny sellaisen holkin joskus ihan ite hitsaamalla yokesta pätkän manuaalin holkkiin. Puikko certanium ja päälle vielä prässäämällä lämpösovitteinen holkki.
    Tossa tehtaan välipala 350 toosaan. Sama käy myös 700 toosaan kun tekee jatkopalan väliin.
    [​IMG]
    Noita löytyy ebay:stä kohtuuhintaan.
     
  8. Amot

    Amot 1st gear

    Kiitos jätkät neuvoista! Lähdetään etsii palikoita

    PS: Jos jollain on tarjolla järkevää tomatti lootaa niin voidaan keskustella.
     
  9. pjtk

    pjtk Gearhead

Kerro tästä muillekin!