C1500 Ohjaussimpukka

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ohjauslaitteet', aloittaja Jenkki Jesse, 28.8.2020.

 1. Jenkki Jesse

  Jenkki Jesse 1st gear

  Moro!

  Meikäläisellä semmonen ongelma, että -88 vuoden c1500 ssa on ihan liian jäykkä ohjaus. Tätä ongelmaa normaalisti taklais löysentämällä sitä napikkaa ohjaussimpukan päällä. No sitten taas ohjaus liian väljä... Kuluva osa sekin on mutten ostaisi turhaan uutta mielelläni jos pärjään tällä oikein passelisti. Kyssäri on tämä: Mikä kuluu siellä simpukan sisällä ja miten saan sen tuntumaan ns. Normaalilta? Googlaamalla en ole löytänyt selkeeää vastausta. Simpukka ei vuoda, pidä pahaa ääntä tai muutakaan ongelmaa osoita. Ohj tehostin pumppu uusi ja rättinivel uusi.

  Kiitän vastauksista ja pahoittelen tätä lyhyttä novellia jo etukäteen.
   
 2. puna niska

  puna niska Gearhead

  Joku nivel ruostunut jumiin.
   
 3. Sierra

  Sierra Double Gearhead

  Mulla kans kävi erään kohdalla lähes noin, seisoi kesäkuumalla kuukauden ajamatta, jonka jälkeen varsin kulmikas ohjaus. Oli alapalloista rasvat kai karanneet, piti tunkata keula ilmaan rasvauksen ajaksi, sit herkistyi.
   

Kerro tästä muillekin!