C1500 vm1990 vilkut ei kelpaa T:Katsuri

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Jukka88, 22.6.2020.

Tags:
 1. Jukka88

  Jukka88 1st gear

  Leima tuli, mutta katsurin mielestä vilkut ei hyväksyttyä tyyppiä ja näin ollen pitäisi kuulemma vaihtaa. C1500 vm 1990. Itellä ensimmäinen jenkki ja alotellaan harrastusta tällä!

  Autoon tehty “heinäpaalilava“ joskus muinoin (en usko, että tuotu Suomeen tämänlaisena 1990) ja silloin takavalot toteutettu punaisilla Jokonin stop/rear ledeillä ja releohjauksella. Auto on katsastettu aikaisemmin näillä valoilla ilman huomautuksia.

  https://quickparts.mobi/product/led-multiple-function-stoptailindicator-e1-4231/

  Edessä ihan normaalisti valkoinen parkki ja ulompana kellertävä vilkku.

  Auton kyljissä edessä keltaiset vilkut.

  Onko katsuri oikeassa? Toivottavasti ei. Miten tässä tilanteessa kannattaisi toimia? Onko jotain pykälää millä tuon päätöksen saisi kumottua? Kuukausi tuli aikaa "laittaa kuntoon".
   
 2. Hai

  Hai Double Gearhead

  Taitaa se katsuri olla oikeassa.

  Tuo auto on aikoinaan hyväksytty poikkeusella punaisin takavilkuin (DOT) ja lisätyin sivuvilkuin (E) ja takasumarin (E) kanssa.

  Nykyisten sääntöjen mukaan täysin alkuperäismalliset muuttamattomat DOT valot kelpaa sellaisenaan ja mitään sivuvilkkuja ei tarvita.

  Jokonin punaiset näyttävät olevan E-merkityt, niissä ei tuon nettisivun mukaan ole DOT merkintää.

  Eli puuttuvan DOT merkinnän takia Jokon ei käy vilkkuna. Lisäämällä punaisten kaveriksi vielä keltaiset vilkut ja punaiset jätät vain parkille ja jarrulle, niin saat takapäästä kelpaavan.
   
 3. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

 4. Jukka88

  Jukka88 1st gear

  Kiitokset Hai ja Sport Truck, laitetaan uutta takavaloa tilaukseen!
   
 5. spike

  spike 3rd gear

  Jatketaan tätä kun liippas aika läheltä. Itsellä vm 87 econoline jossa nyt on sivuilla ne pikkuvilkut ja vilkku poistettu alkuperäisestä etusivuvalosta. Saako tuon muuttaa niin että toimii kuten alunperin ja viskasta noi typerännäköiset pienet pyöreät sivuvilkut jorpakkoon? Miten takasivuvalot? Saako ne olla kytketty nykyään?
   
 6. JAMANT

  JAMANT Double Gearhead

  Jos on jenkkituonti, niin saa (helpoiten tunnistaa jos on nopeusmittarin ulkokehä (päämittari) maileissa.
   
 7. spike

  spike 3rd gear

  On jenkkittuonti juu. Tuotu olikos 2001 vasta. Pitää sitten kasatessa tehdä niin. Siihen menee viellä hetki kun on jonkinverran tuota näkkileipää korissa.
   

Kerro tästä muillekin!