C3 Kestävyys

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Sumu, 18.10.2008.

  1. Sumu

    Sumu Gearhead

    Paljokos tuo Foorttin C3 kestää tehoja/vääntöjä?
     
  2. terence hill

    terence hill Gearhead

    Auton paino ja perävälitys vaikuttaa tuohon kestävyyteen kans.Heitän mutu tuntumalla,jos on vapaastihengittävä moottori,kevyt auto ja laatikko ehjä ni vajaa parisataa heppaa kestää.
     
  3. Sumu

    Sumu Gearhead

    Eikös se vääntö tapa laatikon helpoimmin? Sierrassa on paketti kiinni ja V6-turbomottoa kaavailin siihen
     
  4. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Tohon kestoon vaikuttaa enemmän hylsyn paino, peräruuvi jne. ei pelkkä teho. A4LD toosassa on samat kitkat ositain ja niitä löytyy taas vissiin 4litraseen asti orkkisvehkeissä ja ton A4LD toosan rakenne on heikompi.
    Molempiin pakkoihin kun sorvaa lisää levyjä, nostaa painetta pikkasen ja vielä sorvaa tohon pantaservoon isomman männän niin kyllä se 300kaakkisen koneen kestää.
     
  5. Sumu

    Sumu Gearhead

    Ok, jonkinasteisila parannuksilla siis saa varmuutta.
    Vakiona 200hp/200nm , kestääkö?
     
  6. Obelix

    Obelix 1st gear

    Miksi arvot kestääkö toi c-3 vaihteisto?? oletko miettinyt c-4 laatikkoa?
    Meillä ainakin on c-4 kestäny ku tehtiin uusiksi edellisen omistajan räpelyksistä. on toiminut kiihdytys autossa. auton painaa n.1300kg kisakunnossa ja välitys on 4,11 tai 4,62. ennätys (4,11 väl.) on 12,200 loppunoeus 178,6. ens kesänä olis tarkoitus parantaa eli noista arvioitu että olis tehoja n.350hv
     
  7. cutlass cruiser

    cutlass cruiser Double Gearhead

    Kyllä sen pitäis 200Nm kestää, onhan sitä käytetty alunperinkin sellasten koneiden perässä, missä on enemmän vääntöä.
     

Kerro tästä muillekin!