C4 laatikko -79

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja mikko69, 22.10.2006.

  1. mikko69

    mikko69 1st gear

    eli tommonen lodju, ja siinä on semmonen että laitoin sinne öljyä sitten sisään, ja nyt siellä on kone sammuksissa joku 6cm yli ylämerkin, kun lyö N päällä käymään niin vähän vähenee, mutta kun vähänki lämpee niin taas on niin prkl yli siitä ylämerkistä, onko mulla vaan liian paljon ölppiä siellä lodjussa vai onko sieltä jotain vittuina? mitä sille kannattais tehdä? ottaa vähän öljyä pois ja ajaa se lämpimäks, ja kattoo sit mitä tapahtuu? siinä on myös erillinen jäähy mutta ne putket ei oo vielä kyllä lämmenneet yhtään :eek:
     
  2. john

    john 3rd gear

    toi öljy määrä tarkistetaan yleisesti laatikko kuumana, ellei öljytikussa ole erikseen merkattu kylmämäärää.
    käytä laatikko lämpimäks (kunnolla) käytä hitaasti kaikki vaihteet läpi sitten vapaalle ja tarkista määrä. niin siis kokoajan kone käynnissä.
    kantsii olla tarkka automaatin öljymäärästä voi äkkii hajota tai ei ainakaan toimi kunnolla.
     
  3. mikko69

    mikko69 1st gear

    no kiitos, mä koitan sillai 8)
     

Kerro tästä muillekin!