C6 manuaaliseksi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja koni, 27.9.2003.

 1. koni

  koni 1st gear

  Minulla on C6 460:sen perässä joka antaa jo pikkuhiljaa antautumisen merkkejä. Samalla kun siihen vaihdetaan Master Kitin mukanaan tuomat osat niin olen ajatellut muuttaa sen manuaalikoneistoiseksi ja vaihdotkin saisivat olla huomattavasti terävämmät kuin nykyiselään.
  Miten tuo manuaaliseksi muuttaminen tapahtuu, onko olemassa jotain valmiita "ruuvaa kiinni" -sarjoja kuten shift kitit vaiko miten?
   
 2. Jpv72

  Jpv72 1st gear

  Moro, löytyy multa palikkaa jos kiinnostaa...TransGon tuotteita, oon kohta tilaamasta USAsta lisää ,joten jos kiinnostaa niin soite

  0405709175
   

Kerro tästä muillekin!