C6 mittarivaijerin ratas

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja paltant.ponitalli, 12.4.2007.

  1. saiskos joltain apuja,-71 C6 leimasen mittarin vaijerin vaihdettavaan muoviratakseen.onko jotain mallia mikä se yleensä on entinen on fmx,stä ja aivan llian lyhyt.ylettyy nirsasemaan kulmasta juuri ja juuri ehkä millin.varaosakirjojen mukaan niitä on hampaan välein.mut ei sinne näe et pääsis laskeen.värejä näyttää olevan,mut ku ei tiedä mikä se pitäis olla.paitsi puolet pitempi ku vanha.onko kellään tullu eteen.usa partsiski on erilaisia mut ei selvinny mikä sopii.auto 15" renkailla kait ne lähes aina ollu C6 sessa.
     
  2. Granaatu

    Granaatu Gearhead

    Tuossa pitää tietää takarenkaan korkeus ja perävälitys sen vaihteistossa olevien hampaiden lukumäärän lisäksi. Just yks päivä lueskelin artikkelia vanhemmasta Mustangs&Fords-lehdestä, siinä on laskentakaaviot ja taulukko sille, montako hammasta(ja minkä värinen ratas) vaijerin rattaassa tulisi olla. Itellä kanssa C6 FMXn tilalle hommattuna, ja pitäs tietää monta hammasta tuossa C6vaihteistossa on, en ole vielä yrittänytkään kurkkia.
     
  3. C6 vaijerin ratas

    mulla menee talvi käyttöauto nyt seisontaan ja siitäkin meni just vaijeri poikki eli otan sen C4 vaijerin rattaan, luulis sopivan .ja kokeilen soppiiko ja jos niin mitä näyttääpi.laitoitko siis jo vaijerin paikalle C6;seen ja sopiko siihen fmx ratas.mulla jäi nuin puolet lyhkäseks.en muista yhtään millane toi cee nelkun vaijeriratas on vaik laatikko on ollu pois 4 kertaa.
     
  4. Granaatu

    Granaatu Gearhead

    Ei ole vielä siinä vaiheessa että oisin kokeillu laittaa vaijeria. Viime viikolla erotin rungon korista, molemmat vaihteistot rullailee lattialla niille väsäämieni "kehtojen" päällä.
     
  5. C6 rules

    laatikon ratas on niin syvällä,et sen ollessa paikalla ei mitään mahista nähdä.sormella koittaen monta, et veikkaisin 9.mut kyllä tämä tästä tohon varvikellolla ajoon tottuu niin nopeesti.ja onhan tiätty maili mittariki.tarkemman lämpömittarin tarpeeseenkin hankin faarenheit näyttösen.
     

Kerro tästä muillekin!