Cad ja.. Levityskuvat ???

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja Mr. Horsepower, 2.5.2009.

  1. Mr. Horsepower

    Mr. Horsepower 1st gear

    Nonnii... täässä ois muutamia peltiosia piirelty...

    kokeiltukkiin parilla ohjelmalla (rihno) (invertor)
    Mutta... ei saa kelvolista levityskuvaa noilla aikaan....

    eivät ohjelmat tajua että pelti voi venyä kun noihin muotoihin ei voi venymättä mennä pelti...

    Normi kartio tai lieriö onnistus ihan helposti.... Noilla.... Mutt ???

    miteskun pitäs venyä kahteen suuntaa yhtä aikaan ja laskee mahodllinen venymä ??? Jotta levitys kuva pitäs paikkaasa....

    Solidworks:ksiin joku joskus puhu ett joku ohjelma ois ??? Mutt mites tälläisessä hommassa... onko neh tarkoitettu syvä vetoon jolla tehdään noin kappale... ja siiten leikataan määrä mittaan... sen jälkeen ???
     
  2. janiluo

    janiluo Gearhead

    Inventoria käyttäneenä muistelisin että niitä särmäyksen venymiä saa myös määriteltyä itse jos ei halua käyttää vakioarvoja. En tosin ole kokeillut joten en tiedä ja joka suuntaan kaarevasta pinnasta ei ole ainakaan ennen saanut levityskuvaa. (ennen v.10)

    Vertex G4:sta käyttäneenä tiedän että siinä saa pinnasta pyöräytettyä levityskuvan vaikka pinta olisi joka suuntaan kaareva. Tein jonkun harjoituksen joskus. Sitä ominaisuutta en ole tosin työn puolesta tarvinnut mihinkään joten en senkään toimivuudesta osaa sanoa mitään.

    Kannattaa kysäistä ohjelmien myyjiltä. Laukkaavat mielellään esittelemään ominaisuutta jos siitä voi olla kauppa kiinni.
    - Jani -
     
  3. Heikki H.

    Heikki H. 1st gear

    Näin se taitaa olla, sillä jos pyöreästä lätkästä moikaaset pyöreän kupin, niin lopputulos ei ole pyöreä vaan siihen jää jonkun näköiset korvat. Ilmeisesti venähtää köykääsemmin poikkipäin valssaus suuntaan nähden?
     

Kerro tästä muillekin!