Caddy ´59 valoista

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja JukkaK, 11.8.2008.

  1. JukkaK

    JukkaK 1st gear

    En löytänyt haulla joten kysyn tässä. Elis kun kiinnostaisi pistää omaan rojektiin tollaset luotivalot taakse mutta arveluttaa tuo valojen kiinnitys. noita mitä on moon eyesillä myytävänä niin saa ne kromiset pohjat mukaan mutta kuinka tuo "lasi" tulee kiinni siihen pohjaan? jotain ruuveja siinä on ainakin sivulla näkyy olevan... tarkoitus olis upottaa valot niin että tuo kromi pohja jää korilinjan sisäpuolelle eli sillon valojen irrotus ois onnistuttava kokonaan ulkopuolelta autoa
     
  2. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

    Se "lasi" pujotetaan alkuperäiseen kromipohjaan takaapäin. Mut jos ne pohjat jäis joka tapauksessa piiloon, niin eikö kannattaisi miettiä muita (lue: halvempia) kiinnitysmetodeja...? :odroll:
    Vilkkaasta mielikuvituksesta ei ole haittaa auton rakentelussa(kaan)... :wink:
     
  3. JukkaK

    JukkaK 1st gear

    Joo kyllä sitä vilkasta mielikuvitusta löytyy :rotfl: mutta haluaisin tehdä nyt edes jonkun asian tässäkin harrastuksessa kerralla oikein eikä niin että ensin hukataan kesän aikana satsi valoja ja tehdään sit seuraavaksi kesäksi niihin paremmat kiinnitykset :poff: senkin olen jo kokenut... mutta tuo oli hyvä tieto että ne lasit laitetaan takakautta paikoilleen niihin omiin kiinnikkeisiin joten sillä pääsee pitkälle jo.

    Kiitoksia vaan neuvosta :pinup:
     

Kerro tästä muillekin!