Cadillac 54 peräkontti.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja nimat-13, 29.12.2006.

  1. nimat-13

    nimat-13 Gearhead

    Onko kellään tietoa millainen 54 Cadin peräkontin verhous on uutena ollut?Tai mistä kuvia siitä?Museotarkastus enää tästä kiinni.
     
  2. Buddy

    Buddy 1st gear

    Pist harmaata villakangasta, jossa on hiukan pientä pilkkua siellä, täällä. :D En tiedä noin vanhoista, mutta olen verhoillu kolme kuuskytlukuista takaboxia ja ne päällystin keskiharmaalla villakankaalla. Kaks niistä museotarkastettiin huomautuksitta. Onko sulla sivupahvit tallessa? Ne oli näissä mun autoissa sellasta harmaata pahvia, joissa oli sellasta pientä läikkää. Pariin autoon tosin päällystin nekin samalla kankaalla, mitä muutkin osat luukussa.
     
  3. Gerball

    Gerball Gearhead

    Tuo nyt pieni brobleemi jos enää siitä kiinni on.
    Verhouksen väri luonnollisesti kiinni auton väristä. Eikä verhouskaan tarvii juuri samanlainen olla kuin 52 vuotta sitten tehtaalta lähtiessä. Pääasia että on tyylinmukainen. Eiköhän tapauksessasi ole paras vaihtoehto samanlainen verhoilu kuin autossa lattialla. Sivuille pahvit "seiniksi" pystyyn. Tyyppikilvessäsi on kohta "trim" Sen perässä olevan numeron perusteella voit koittaa jäljittää alkuperäisiä sävyjä.
     
  4. Buddy

    Buddy 1st gear

     

Kerro tästä muillekin!