Cadillac -59 optiot?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja EVO X, 10.11.2009.

 1. EVO X

  EVO X Gearhead

  Tietääkö kukaan sivustoa tai osaako joku suorilta kertoa mistä löytyy juttua minkä maalivärin kanssa on saanut minkäkin sisustan värin ja mitä kaikkea on saanut ruksata lisävarustelistalta -59 Cadiin. Itsellä on Coupe De Ville joka on WoodRose maaliltaan, ja sisustaltaan metalliroosa keinonahka sekä roosa coronado kangas. Auto tulee pysymään alkuperäisissä väreissään, mutta olisi mukava tietää esim. mihin muuhun pintaväriin tuota rose-sisustaa on saanut? Samoin ihmetyttää noissa vanhoissa väri koodeissa, kuten DuPont, millä autokin maalataan, se että koodi väittää värin olevan metallihohto, vaikkei se kyllä ainakaan autossa siltä näytä (tai siis se mitä siitä on jäljellä. Jos joltain löytyy woodrose, voisitko valaista asiaa? Itse olisin hyvinkin tyytyväinen jos se onkin metalliväri.

  -Antti
   
 2. EVO X

  EVO X Gearhead

  Vastauksiahan oikein tulvii :poff:
   
 3. 1purehell

  1purehell Gearhead

  Optional specifications manualista löytyis noi tiedot, mutta mulla ei ole kuin `60:sen opus.
   
 4. juko7

  juko7 Gearhead

 5. mertzi60

  mertzi60 3rd gear

 6. EVO X

  EVO X Gearhead

  Itse itselleni vastaten, Woodrose on metalliväri. Tuo 50-luvun metalliakryyli vaan poikkeaa niin rajusti nykyisistä, ettei kuluneesta maalipinnasta heti huomaakkaan sen olevan metallia. Löytyi onneksi yksi haalistumaton osa josta sai todellisen värin selville.

  Sitä nyt sei sitten tiedä maalaanko auton tuolla WoodRose metallicilla vai Persian Sandilla vaiko Siena Rosella..Tietenkin vois ottaa ihan jonkun vastaavan sävyn ihan kartastakin...
   

Kerro tästä muillekin!