Cadillac -62 turbiini

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Psycoil, 13.9.2009.

  1. Psycoil

    Psycoil 1st gear

    Oliskoos jollain jotain hyvällistä nettisivua mistä näkis -62 Caddyn turbiinin/vaihdelooran räjäytyskuvia. Tarvis ottaa rojut irti ja olis kiva tietää mitä on vastassa :eek:
     
  2. ursus2

    ursus2 Gearhead

    Jos et muualta löydä niin mulla olis Motor's auto repair manual 1955-1962 kaikille usa autoille,siellä oli korjausohjeita ja kuvia myös Cadillacin Hydramaticista.Voin skannata ja pistää yv:nä pdf muodossa.
     
  3. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Turbiinia kun avaat niin tarviit vain 1/2" hylsyn. Sitten 9/16" hylsyn taihi vastaavan lenkin ja ulos levittävät seegeripihit. Sitten 5/8 hylsyä kaaveliin ja sen jälkeen muutaman ruuvarin ja taas 1/2 hylsyn :odroll: .
     
  4. sbf

    sbf Gearhead

    Sitte malttia sen pikkuturbiinin purkamisessa!se ei kärsi yhtään väkivaltaa.
     

Kerro tästä muillekin!