Cadillac-92 Eldo huoltovalon nollaus?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Chevellecoupe64, 20.12.2008.

  1. Chevellecoupe64

    Chevellecoupe64 1st gear

    Tai oikeesti pukkaa mittariin viestiä kehotaen öljynvaihtoon ja huoltoon.
    Kuis tän saa nollattua?
     
  2. mejole

    mejole 3rd gear

    Olisko ollut muistaakseni niin, että kun näytössä lukee se "change oil soon" niin painetaan store/recall painike pohjaan ja pidetään pohjassa, kunnes arvo 0 on muuttunut 100.. Jotenkin noin se meni..
     
  3. jenkkijussi

    jenkkijussi Gearhead

    Jos se toimii samalla tavoin kuin -92 Fleetwoodissa niin laitan myöhemmin tänään sinulle nollausohjeet kunhan ehdin käymään tallissa lukemassa.
     
  4. jenkkijussi

    jenkkijussi Gearhead

    Tässä ohje -92 Fleetwoodin Owners Manuaalista.

    When new oil is put in, you'll need to reset your system. To do that, press and hold the "Range" and "Reset" buttons between 5 and 60 seconds. Once the buttons are released the "CHANGE OIL SOON" light will flash 4 times to indicate it has reset.
    If the "CHANGE OIL SOON" light comes on and stays on for 5 seconds, it did not reset. You'll need to reset the system again.

    Toivottavasti tästä oli apua.
     

Kerro tästä muillekin!