Cadillac carpet siis lattiamaton toimittaja

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja james1, 22.2.2013.

 1. james1

  james1 Gearhead

  Moikka!
  Siis rock auton toimittaja on ACC (auto custom carpet)eli todennakoisesti sama kuin suome maahantuojal!
  TMi Seppo Niemen kautta!!
  Onko jollain kokemuksia esim US-partin kautta tilatuista(kaveri tilas pontiac-trans am 77.ok oli.
  Onks juku tilannu esim.virost tai ruotsist?siis kokemust !! :D :D
  Cady -62 tai vastaanaan!!
  ter :j-p
   
 2. Yogi

  Yogi Gearhead

  Tilasin pari vuotta sitten Rockautosta Falcontin kautta; kaikkine kuluineenkin tuli halvemmaksi, kuin kotimaasta ostettuna. Tilasin toisen maton toiseen autoon myös samalla taktiikalla.
   
 3. Buddy

  Buddy 1st gear

  Mä tilasin maton Westfixistä. Ei ollu halpa mut varmast sen värinen ku halusinkin. Pyysin ja sain mallipalat tietsikan ruudulla sopivimmilta näyttäneistä väreistä. Livenä vain yks oli sellanen joka oli täsmälleen haluamani värinen. Olis vituttanu jos mun loivasti vihertävään kallistuvaan siniharmaaseen sisustaan olis tullu esim se yks violetin suuntaan oleva sävy. Olis ollu hirveen näköne kompositio. Toki niit mallipaloi saa ameriikastkin jos viittii vartoa. ;-)
   

Kerro tästä muillekin!