Cadillac Eldorado Northstar?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Anonymous, 27.1.2004.

 1. Anonymous

  Anonymous Guest

  Onko kenelläkään kokemuksia? Avoversiona olisin tuollaista jenkeistä tuomassa(kenties). Paljonkohan toi liikkuu(kiihtyvyys?) Entä kulutus? Varustelu vissiinkin jokseenkin kattava. Onko toi muuten sama kone kuin Seville STS:ssä vai se laimeampi versio(on SLS:ssä)? Vähän askarruttaa toi etuvetoisuus noin tehokkaassa moottorissa,mutta kai ne on todenneet että vetarit kestää.
   
 2. Anonymous

  Anonymous Guest

  Ei tollaista ainakaan tehtalta ole avona saanut.
   
 3. Anonymous

  Anonymous Guest

  Voi olla että se on joku paja kun niitä on muokannut,mutta jenkeissä on kyllä jatkuvalla syötöllä myynnissä noita avoina..Tietoa tästä autosta vaikka umpikattoisenakin!?
   
 4. Anonymous

  Anonymous Guest

  etpä taia tosissaa tollasta olla ostamassa ko kulutusta kyselet...
   
 5. Anonymous

  Anonymous Guest

  Kun en voi tietää sitä koska en ole itse mokomaan sitä koskaan testannut ja itse laskenut. Veikkaisin että kulutus on siellä 11-12 litran hujakoilla noin mutu-tuntumalla.
   
 6. Anonymous

  Anonymous Guest

  Tämä ei ole avo eldorado, mutta kuitenkin aika custom vehje Northstar-vinkkelillä. :grin:
   
 7. SpedeX

  SpedeX 3rd gear

  Voi helevetti!!! Toi on pyhäin häväistys että Cadillacin kone laitetaan johonkin vitun vessaan!! Painasin turpaan vaikka kirveellä jos ton tekijän kiinni saisin!
   
 8. Anonymous

  Anonymous Guest

  Mutta voi jäädä Seville kuin tikku paschaan autobaanalla!
   
 9. Dobermann

  Dobermann Gearhead

  Northstar on kiitelty moottori ja pitäisi kulutuksen olla moottorin tehoon ja kokoon suhteessa kohdillaan. Huhujen mukaan 9-11L/100km.. Asettunee johonkin kympin tietämille ihan omassa käytössä.

  Moottori on harrastajan kannalta jo ihan ok valinta, koska siihen löytyy palikkaa ja pulikkaa suht hyvin, ei tosin samassa määrin kuin cheevyn koneisiin. :wink: Tällä hetkellä kait suurin osa ihan vauhti osista on soviteltu toimimaan takavetoiselle muutettuun Northstariin, mutta etuvetoisena pidettyyn löytynee kait ihan yhtä hyvin/hyviä. Moottori itsessään taitaa täällä olla niin kallis, ettei kannata unelmoida 4.6L padasta rodiin budjetti rakentelussa.... :-o

  moottorista saa aika hienon nostalgia tyylisen ja moparin Hemin näköisen rodi koneen.. Modernina, tottakai!
   
 10. Anonymous

  Anonymous Guest

  Mutta onko tämä Eldoradon Northstar se 224 kilowattinen (STS:n)versio vai se 30 hevosvoimaa laimeampi (SLS:n)versio?
   
 11. onbuicks

  onbuicks Gearhead

  ETC:ssa on väkevämpi ja muissa Eldoradoissa miedompi. Mutta sillä ei ole mitään väliä etkä huomaa sitä eroa perstuntumalla.
   
 12. B

  B Gearhead

  Löytyis tollaseen kannet jos joku tarvii varalle.
   
 13. SpedeX

  SpedeX 3rd gear

  Kulutus on meitin Sevillessä 13.4l/100km se on pysynyt siinä melko hyvin. Kiihtyvyys on alle 7 sekuntia varttimaili 14 korvilla. Varusteet: Siin on kaikki.
   
 14. Anonymous

  Anonymous Guest

  Sleepereiden aatelia! Kun toi olisi tehty vielä takapotkuiseksi!!
   
 15. Anonymous

  Anonymous Guest

  Onko nyt tosiaan niin että täällä ei kukaan ole kuullu että toi northstarin kone on ihan täys susi? Vai eikö siitä saa puhua.Sen koneen takia näitä käkkylöitä saa Saksasta käytettynä aivan pilkkahinnalla (alkaen 2000E)Muuten hieno ja tyylikäs auto,kone vaan on paska.Käytännössä tuon kuvissa olevan Golfin arvo on laskenut kun sinne on vaihdettu Northstar.En tiedä miten ne pari suomeen myytyä northstaria on pelannut,mutta Saksan nopeuksia se kone ei kestä.
   
 16. Anonymous

  Anonymous Guest

 17. Anonymous

  Anonymous Guest

  Northstar susi??? Varmaan vitsiksi heitetty? Vetarit niissä on kovilla,kuten myös vaihteisto.Noi menee ennemmin autobaanalla kuin itse kone.
  Niin ja Seville ei kyllä kiihdy alle 7 sekuntia nollasta sataan km/h,Eldorado ETC sen kyllä tekee.Taitaa olla lähellä ettei mennä vitosenkin puolelle?
   
 18. Anonymous

  Anonymous Guest

  Ainakin jenkeistä löytyy, kts autotraderista. Tosin hinta johtuu ehkä merkistä ja laadusta, eikä mistään koneesta. 10v vanhat autot on menetänyt aikalailla arvoaan, kotimaiset eniten.
   
 19. Dobermann

  Dobermann Gearhead

  Kone ei kestä??? Yleensä ne on etuvetoisissa ne vetarit ja vaihteisto joka ei kestä sitä tehoa.

  Totta niissä on kuulemma ollut elektroniikka ongelmiakin, mutta nykyisin, kenellä ei?

  Tuohan on ameriikan pojille ihan samalla lailla vakio kauraa kuin meille esim. "taksi-mersut". Autojen hinnat tippuu iän myötä ja ne ensimmäiset Northstarit alkaa olemaan jo kymppi täynnä. Moottoreita löytyy jo kolaroiduista autoista irrotettavaksi riittämiin..
   
 20. Anonymous

  Anonymous Guest

  Kuulemma Northstar V8 itsessään on hyvä moottori, mutta etuvetoakselit, vaihteisto, elektroniikka yms. eivät ole yhtä kestäviä. Jospa koitetaan istuttaa Northstar V8 johonkin takavetokonstruktioon, niin lopputulos olisi onnistunut?
   

Kerro tästä muillekin!