Cadillac Fleetwood 1996

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Soikhei, 15.7.2018.

  1. Soikhei

    Soikhei 3rd gear

    Tuo se vaan polttelee mieltä. https://www.nettiauto.com/cadillac/fleetwood/9752050
    Oli toukokuussa vielä Carvistassa myynnissä alle kymppitonnin. Ei tullut silloin lähdettyä katsomaan kyseistä autoa. Nyt hinta onkin sitten jo lähes 15t, pyynti siis. Kai se on käytävä kattomassa. Eihän satu kellekkään olemaan tuttu Cadillac. Pirun siistissä kunnossa vaikuttaisi olevan. Onko nuo lt1 Fleetwoodit miten käyttövarmoja? Eli kestääkö hyvällä pidolla olevat isältä pojalle vai onko jatkuvasti pajalla. Tietenkin yksilöitä nämäkin, mutta noin niinkuin yleisesti ottaen.
     
  2. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Kannattaa miettiä vieläkin. Hyvällä tuurilla voit ehkä ostaa sen ensi vuonna halpaan 20k hintaan :D


    Lt1 jees kone pienine fiboineen (optispark esim)

    Kuitenkin tommosen kanssa pitää varautua siihen että kaikkea pientä ja isompaa voi tulla vaikka onkin teknisesti helpompi kuin esim vastaavat isot bemarit ja mersut.
     
  3. pantera

    pantera Double Gearhead

    Mul oli tollanen viitisenvuotta, normi jenkkiauton murheet, jarruputki ruostu puhki, sähkövikoja, laatikko alko oleen kypsä, maileja abaut 100k.
    Hyvät fibat fliitwuudista jäi, hiljanen ja hyvä kyyti.
    Laitoin kylläkin omaani heti ss-impalan madallusvieterit ja 20" blingit että sai eläkeläslookkia hieman pois...
     
    palontie ja Jussi289 tykkäävät tästä.
  4. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    "tykkäsin". Haha.
     
  5. Soikhei

    Soikhei 3rd gear

    Ei kai se muu auta kun mennä huomenissa paikan päälle tsekkaamaan ja koeajamaan auto. Hyvällä pidolla vaikuttaisi olleen.
     
  6. kuutio`

    kuutio` 3rd gear

    Onkos näissäkin tasonsäätö vaan taka akselilla? Broughamissa siis. Ja mitä vikoja yleensä? Samat ku vanhoissa, eli puhaltimet jne?
     

Kerro tästä muillekin!