Cadillac Seville STS

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja K.Vainio, 3.4.2009.

  1. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    On varmaan ja moniin varmaan tulossa toinen tai kolmaskin kierros.
     
    palontie tykkää tästä.
  2. palontie

    palontie Double Gearhead

    Noinko on?
     
  3. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Jos sitä ei ole kunnolla tehty mikä kai ainakin ennen ollut yleistä. Nykyään varmaan jo pajat osaa sen tehdä.


    Kiinnosti tällänen peli itteäkin, 4.9 jäi vaihtoehdoksi kun sekin antaa mukavan kyydin 200 hepalla.

    Siinäkin toki huoltoystävällisyys ja ennen kaikkea se, että jos tollasen ostat niin sen myös pidät. Eine tunnu liikkuvan nettiautossa mihinkään oli hinta mikä vaan. Tämä nyt ostamatta jättämis syy ole mutta.


    Ehkä deville mieluummin, ei sekotu camryihin ja muihin :D
     
  4. palontie

    palontie Double Gearhead

    Onkos kuinka hankala homma vaihtaa -98 sevilleen ilmaiskarit taakse?
     
  5. palontie

    palontie Double Gearhead

    Ja paljonkohan on liikennevakuutuksen ero verrattuna esim 454 subbeen-82%?Subussa muistaakseni vähän päälle 400e.
     
  6. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Sitä ei ainakaan saa selville esim ifin laskurista omilla tiedoillasi ja nettiautosta lainatulla cadin rekkarilla. Kysy Jeesukselta iltarukouksen yhteydessä :D


    Ps jos sulla on halpa yhtiö niin näköjään edelleenkin kevyt ka ilman veroja on "kusetus". Eli verot pois mutta vakuutus kallis. Mulla vanissa oli 90€ liikenne. No, jäi sitä veroa vielä vähän enemmän kun sulla subessa vakuutus mutta erot menee aika pieniksi.
     
  7. palontie

    palontie Double Gearhead

    6,5TD oli lähes puolet halvempi.Ja menisi yksinpuheluksi:D

    sori uksinpuheluksi
     
  8. palontie

    palontie Double Gearhead

    Mä oon nyt kolmea käynyt katsomassa ja kaikissa on ajovalot,tai onko se nyt muovinen umpioiden edessä oleva suojus? helvetin sumeat.Onkos kalliista osasesta kymysys?
     
  9. atobee

    atobee Gearhead

    Eldoradossa on lasiset valaisimet.
     
  10. palontie

    palontie Double Gearhead

    Saattahan se tossa -98 sevillessäkin olla.
     
  11. roadikas

    roadikas 1st gear

    Ei maksettu Motonetin mainos:
    "Turtle Wax Headlight Restorer Kit ajovaloumpioiden kirkastaja. Sopii auton ajovalojen puhdistukseen, kirkastaa himmentyneet, kellastuneet ajovalot. Parantaa ajovalojen tehokkuutta. Pakkaus sisältää 3 hiomatyynyä, 118 ml Headlight Clarifying Compound, 118 ml Spray Lubricant sekä Lens Sealing Wipe-liinan."
    Hinta 17,90€

    Juutuubista löytyy myös ohjevideoita ajovalojen "myllytykseen". Tuo voisi olla yksi edullinen ratkaisu himmentymiin...
     
    palontie tykkää tästä.
  12. mopo-ukko

    mopo-ukko Gearhead

    Tuli hommattua vuoden 2000 STS,kyyti on aika mukavaa ja kulkuakin tuntuu olevan jonkin verran.Vähän riemua vähentää kun haku reissulla tuli kivi tuulilasiin ja poks,sen verran iso ventti että uusiksi menee jossakin vaiheessa,600€ vaihdettuna.Takakontti oli märkä ja vesi oli sieltä uinut myös taka penkin alle,kuivatus menossa.Syyksi tuohon löytyi ainakin että veden poisto putki oli pois paikoiltaan,valutti vedet takakonttiin,pitää tarkkailla noita tiivisteitä.Kuskin jalkatila oli kanssa märkä,valuu jostakin etupilarin huitteilta sisään,ovitiivisteet kohtuu hyvät,mutta tiiviste mikä on korissa ovien yläreunassa kiinni on aivan korppu,lienee ainakin osasyyllinen,vai voisiko tulla jostakin lasin tienoita sisään.Takapäässä on jokin sähkö ongelma,hukassa takakontin avaus,tankin luukun avaus,pakkivalot ja takasumarit,en usko että kaikki polttimotkaan olisi palanut,tuo on kuitenkin leimattu kuukausi sitten.Rele ja sulakeboksi löytyi takapenkin alta vaan ei noista pirukaan ota selvää mikä niistä on mihinkin,kannessa pelkkiä lyhenteitä.Löytyykö netistä noista parempi luettelo.
     
  13. mopo-ukko

    mopo-ukko Gearhead

    Sähköhommelit saatu selvitettyä,luukkujen avaus ongelma johtui siitä kun takapenkin alle oli tungettu helvetin iso akku jossa navat väärin päin,kaapeleita jatkettu,mutta pieni maajohto oli siinä kiihkossa irronnut liittimestä.Oli sen verran iso akku että jos penkin pohjassa olisi ollut rautaa olisi tuo keksintö palanut saman tien.Takaluukun valot löytyi kun liitti kontin nurkasta katkaistut piuhat,vetokoukkua asentaessa katkaistu johtonippu eikä ihan kaikkia ollut muistettu liittää takaisin.Kyllä Saksalaiset taitaa sähköhommat,sieltähän tuo on kotoisin.
     
    palontie tykkää tästä.
  14. palontie

    palontie Double Gearhead

    Onkos noissa sts sevilleissä rpo koodeja ja missä sijaitsee?
     
  15. umpio

    umpio 3rd gear

    Kuskin jalkatila voi olla märkä myös siitä syystä, että kattoluukulta etupyörän taakse tuleva putki/letku on kutistunut ja valuttaa nyt vetensä jalkatilaan. Apropoo muuten; omassa -99 mallisessa jää kattoluukun takareuna kiinni-asennossa hieman alas, eli ei sulkeudu mielestäni kunnolla. Voiko tuota jotenkin säätää?
     
  16. mopo-ukko

    mopo-ukko Gearhead

    Onkos siinä kattoluukussa putket eteenpäinkin,täytyypä tutkiskella niitä jospa siinä olisi syy tohon kuskin jalkatilan kastumiseen..-99 mallinen tuokin on vin koodilla kun tarkemmin katsoi,otettu vaan 2000 käyttöön saksassa eka kerran.Mulle on tulossa tehtaan manuaalit,niissä voisi olla jotain tuosta kattoluukusta.
     
  17. mopo-ukko

    mopo-ukko Gearhead

    Asiaa tutkittu,vedenpoisto putki oli irti kattoluukun natsasta,nyt kiinnitetty.Mistä nuo putket tulee korista ulos?,on nimittäin kunnolla tukossa.kokeiltu rassata vaijerilla ja paineilmalla,jonnekkin se menee tulipellin ja kojetaulun väliin.Olisi kyllä aika helppo vetää letku kojetaulun päädystä alas ja auton pohjaan reikä ja siitä läpivienti kumilla ulos....
     
  18. umpio

    umpio 3rd gear

    Ainakin mun käkkylässä tuo letkun pää tulee pyöränkaaren takaosaan.
     
  19. palontie

    palontie Double Gearhead

    Sullakin?
     
  20. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Pohdiskellu muijan seuraavaa käyttistä.
     
    palontie tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!