Cadillac sisustan materiaalit

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja EVO X, 3.7.2009.

 1. EVO X

  EVO X Gearhead

  Ne jotka ovat törmänneet internetin ihmeellisessä maailmassa kauppoihinn jotka myyvät Cadillac alkuperäisiä verhoilumateriaaleja ja muitankin sisusta hilpettä niin laittakaahan listaa. Tai jos paikka on tarkoin varjeltu niin voi laittaa YV:täkin.
  Auto on -59 Cadillac CDV ja se on muistaakseni Trim koodilla 48. Jokatapauksessa kyseessä on Metalli-pinkki-vinyyli / Pinkki kangas Lontoona taisi olla Rose metallic "leather" & Rose Coronado. Näiden lisäksi tarvin ovipahveihin alareunaan sitä mattoa, ja sen väristä ei ota erkkikään selvää noista vanhoista osista.
  Onko kellekkään tullut vastaan paikkaa mistä saa Hattuhyllyn materiaalia? Sehän näyttää hieman joltain paperinarukankaalta.
  Lisäksi vois kysästä onko noita kojelaudan kunnostajia muitakin kuin justDashes?
  Myös kaikki esim. Ruotsissa toimivat sisustan entisöijät kiinnostaa lähinnä noiden ovipahvien ja kojelaudan osalta. Penkkejä kyllä osataan tehdä täälläkin.

  Kiitos.
   
 2. illu

  illu 3rd gear

  www.smsautofabrics.com

  Tämä on hyvä.
  Sain eilen näytekappaleet materiaaleista omaan 59 coupeen. Ei maksanut mitään.
   
 3. edsel.fi

  edsel.fi Gearhead

  sms fab kokemuksia:

  minulle tuli galaxieeni 8kk odottelun jälkeen ovipahvit.

  sitten 1 kuukaudessa piti tulla penkinpääliset ja topboot,
  2 kk meni, laatukamaa !

  Ovipahvitkin kyllä todella hyvät!
   
 4. Buddy

  Buddy 1st gear

  :soosoo:
  Ruotsissa toimivat sisustan entisöijät kiinnostaa lähinnä noiden ovipahvien ja kojelaudan osalta. Penkkejä kyllä osataan tehdä täälläkin.


  Ai ei suomessa osata tehä ovipahveja. Perustele... :eek:
  Kojetaulun päällisen voi verhoilla vaikka nahalla. Tosin helppoa se ei ole -59 Caddyyn tehä ja näkyviin jää muutama tikkaussauma. Vanhan kojetaulun päällisen päälle voi asentaa myös sellasen "dash capin" jolloin päällisestä pitäis tulla täysin alkuperäistä vastaava, mutta sellasen asennuksesta ei ole vielä kokemusta. Kaveri osti -60 Caddyyn sellasen capin mutta hän haluaa, että tehään se päällinen kuitenkin oikeesta nahasta.
  Eikö matosta ole sitävertaa jäljellä että voit katsoa värin jostakin haalistumattomasta kohtaa esim. reunaa kiertävän nahkasoiron alta?

  Se takaikkunalaudan materiaali on tosiaan paperinarua. Mahtaisko sellasta paperinarukangasta saada jostakin harrastekaupasta? : :-? Mulla on tullu mieleen että jostakin hyttysverkon tapasesta matskusta sellasen päällisen vois myös väsätä. Maalais sen ekaks jollakin fyllerillä ja vetäis siihen päälle jotakin mattamaalia... :D
   
 5. jalluvaari

  jalluvaari 3rd gear

  Lueppa tuo ennen kuin tilaat, niin voit varautua! Materiaalit kylläkin huippulaatua, palvelusta ei voi valitettavasti sanoa samaa. http://www.overdrive.fi/forum/viewtopic ... autofabric
  :wc: :wc: :wc:
   
 6. JiipeeH

  JiipeeH 3rd gear

  nimimerkillä "cadillac59" on tota hattuhyllyn materiaalia tai ainakin aiemmin oli.
   
 7. EVO X

  EVO X Gearhead

  Jep pistin "cadillac59":lle privaa.. Kuulostaa laadukkaalta paikalta tuo SMS, mutta tuo palvelu kyllä epäilyttää. Nähtävästi pelkkien materiaalien tilaajat ovat päässeet pienemmällä takkuamisella..?
   
 8. starcraft

  starcraft Gearhead

  Kankaita saa suomestakin olikohan se Tapiolan autoverhoomo niminen yritys joka toimitti ainakin ja korsnäsissä oli joku toinen mistä saa myös mutta nimi ei tule nyt millään mieleen. Mainostaa ainakin veekasissa. Kojelaudan jos haluaa ihan sataprosenttisen niin Ruotsissa tehdyt ei uudesta eroa. Tosin hintaakin on reilun tuhannen euron verran. Päälliset ei istu ihan 100 % ja mittariston kohdalta loppuu kesken eli alkuperäinen näkyy. Hattuhyllyn kankaita saa tosiaan Hessulta eli nimimerkki cadillac59 tai säkkikankaastakin on niitä tehty. Ja sitten taas jos haluaa 100 % alkuperäisen näköistä niin veikkaalassa tässä Vaasan lähellä on ainakin ollut teetettynä sellaista. Yhteystietoja näille kahdelle harrastajalle saa yv:llä pyytämällä.
   
 9. EVO X

  EVO X Gearhead

  Jep, eli nuo kuoret ei tule kysymykseen tämän entisöintiprojektin kohdalla, vaan kojelauta pitää olla 100% orkkiksen näköinen! Samoin kuin hattuhylly...
   
 10. webcaddy

  webcaddy 1st gear

  Ylöjärven vahinkotavaramyymälässä näytti olevan vähän samantyylistä kangasta tarjolla kuin 59-64 Cadillacin tavaratilan verhoilu on originaalina ollut. Tosin originaali kangas on ollut aikoinaan sieltä halvimmasta päästä, joten jos sen tekee villa- tai sekoitekankaalla, niin tuleeko kontista sitten liian hieno :D Sävyjäkin taisi olla tarjolla muitakin kuin tuo perusharmaa.
  Omassa Caccyläsäni on nuo tavaratilan pahvit hieman kärsineet, joten uudet pitäis tehdä, mutta pinnaksi ajattelin laittaa kangasta, korvikekuvioinnin sijaan. Kyllästettyjä ja puristettuja pahveja saa hankittua Sinooperista, taiteilijatarvikeliikkeistä tai kauniisti kysymällä "Pahvitukusta".

  T: AJ.
   
 11. Buddy

  Buddy 1st gear

  Ein tul liian hieno jos villakangasta laittaa. Olen päällystäny neljä Cadillacin takakonttia ihan tavallisella villakankaalla ja museoleima on tullu jokaiseen kehujen kera. Hiukan ku koittaa ettiä sellasta täplikästä matskua mitä alkuperäinenkin on ollu ni hyvä tulee. Meinaan ton -49 chevynkin takaboxin päällystää, vaikkei siellä käsittääkseni ole verhoiluja ollutkaan ikinä.
  Miksette hae pahvia verhoilutarvikeliikkeestä? Esim. Muovikum Raisiossa myy verhoilupahvia.
   
 12. EVO X

  EVO X Gearhead

  Jees, mulla noi pahvit on vielä ihan ok muodossaan, mutta uudet teen joka tapauksessa. Ajattelin tehtä koneella tuon kuosin valokuvan perusteella alkuperäisestä ja monistaa sen suureksi lakanaksi jonka sitten tulostutan paikallisessa mainostoimistossa paperille ja kankaalle, joten sivupahveihin saa "aidon" paperikuosin ja sitten tuolla kankaalla voi päällystää nuo lattiat ja varapyörän pussin.
   
 13. töttersström

  töttersström 1st gear

 14. jannis

  jannis Gearhead

  kojelauta

  Kaverilleni tehtiin -59 käkkylään kojelaudan pinnoitus keinonahasta lämmittämällä ja venyttämällä. Ja tuli aikas perkeleen hyvä. Kuvia löytyy tuolta mun sivuilta.
   
 15. Buddy

  Buddy 1st gear

  Viisysin kojetaulua ei tee kukaan keinaria venyttämällä ja liimaamalla! On senverran mutkikkaan muotoinen. :wink: Tai en tier jos olis joku vakuumilaite... :-?
   
 16. Moon

  Moon 1st gear

  Joo vaikeeta se on, on tullut ja useamman kerran kokeiltua eri tapoja päälystää 59-60 kojelautaa ja eikä ne nyt niin hirveen hyvältä näyttäneet :rotfl: ja jos näyttikin niin aurinko teki tehtävänsä ja irroitti keinonahan liimauksista, esim. jos vanha kojelaudan päällinen on halki (niinkuin ne yleensä on) niin sen saaminen niin ettei se peilais uuden nahan läpi on aika pahan homma, samoin kellon ja cruisen ympäristö :mad: jne jne

  Lopulta homasin irtopäällisen ... näytää hyvältä, tosin auringossa lämpölaajenee, mutta onneksi vetää takasin kun jäähtyy :rotfl:

  Oikea tapa on irroittaa kojelaudasta koko vanha paska irti, putsata pellistä ruosteet, sinkitä pelti uudelleen, hakea kojelautaan uudet muodot esim.oikeanlaisella uretaanilla, joko valamalla tai muotoilemalla, ja lopuksi imuttaa keinonahka tämän päälle... jeps siinä se, meinaan tehdä viellä tässä elämssä noin
   
 17. TopiCa

  TopiCa 1st gear

  Yks parhaista USAssa, ellei paras, tekee nain: http://www.justdashes.com/HowWeDoIt.htm#Step5
  - He IMEVAT alipaineella vinyylin kejetaulun paalle. Olen nahnyt muutaman '59n ja ei uutta hapea. Hinta sen mukaan..... yx tapa tuplata auton hinta :(
   
 18. EVO X

  EVO X Gearhead

  Joo sen 1100-1500$ maksaa tuolla justdashesilla eli ihan saman ku käy ruottissa tekemässä samalla menetelmällä..

  tuosta hintajutusta vähän että ei kyllä ole hirveästi tonnin viisysejä näknyt jos meinaat että tuo laudan korjaus maksaa auton verran :rotfl:
   
 19. Porsas

  Porsas 3rd gear

  sms on kyllä hyvä putka, sample ja kankaat tulleet nopeasti, ovipahveista yms en tiedä
   
 20. Porsas

  Porsas 3rd gear

  No niin sms:ltä tilattu kaikki mahdollinen verhoilumateriaali mitä 59 flat top caddyyn saa ....en sitten uskaltanut alkaa tilaamaan valmiita osia vaan otin kaiken jaardeina ja pannaan suomessa verhoten. Katsotaan kuinka toimituksen kanssa käy. samppelit tulli tällä kertaa kuudessa päivässä omaan postilaatikko joten ei paha.
   

Kerro tästä muillekin!