Cadillac sisustan materiaalit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja EVO X, 3.7.2009.

  1. EVO X

    EVO X Gearhead

    Itse tilaan SMS:ltä Ovipahvit valmiina, kattoverhoilun valmiina, aurinkolipat, penkkien kankaat + nahat + Stanssatun logon takapenkkiin sekä lattiamaton.
    Ilmaistahan tuo ei ole, mutta homma on kans jo muuten sovittu, mutta pitäis saada maksettuakin :lol:
    Sen verran pitää vielä odotella että saa tuon isäukon -59 mercuryn suomeen niin saa samalla tilata siihen kankaat ja nahat.

    Kojelauta tulee Ruottista, kuten myös kontin verhoilut orkkis matskusta.

    Siihen sitten verhoilu päälle West Fixillä n. 1000-1500€ niin alataan puhumaan 5000€:n sisustasta ennen penkkien runkojen puhallusta, keltapassivointia, kromiosien uudelleen kromausta jne.

    Sitten kun tuota rahapuolta oikein alkaa miettiä:

    Verhoilut:
    Sisusta: n.5000€
    Alusta: n.2000€
    Pyörät: n.2500€
    Moottori: n.2000€
    Apulaitteet: n.1000€
    Voimansiirto:n. 1000€
    Kromit: n.3500€
    Tiivisteet: n.1500€
    RST osat: n.500€
    Lasit: n.700€
    +Korin kunnostus (peltiosat)
    +Maalaus, vesihionta, kiillotus
    + Kaikki muu pulverimaalaus, isojen osien hiekkapuhallus, Sinkitys, keltapassivoinnit, korjaussarjat, pikkukilkkeet... Niin puhutaan +20000€ entisöinti + auton ostohinta. Kuka sanoi ettei kannata ostaa valmista?
    Tekemisen riemua vai mitä se oli.. :poff:
     
  2. EVO X

    EVO X Gearhead

    Sain myös verhoilut tilattua Sms:ltä. Caddyyn tuli: lattiamatto+ ekstraa kickpaneleihin ja etupenkin selkämykseen, valmis kattoverhoilu+ materiaalit aurinkolippoihin, penkkien vinyylit + kankaat myös selkämykseen, ja koska en ehtinyt lähettää ovipahvien runkoja USA:aan niin otin niihin pelkät meteriaalit. Lisäksi takapenkin keskiosan stanssattu "v" ja reunanauhaa. Mercuryyn lähti lattiamatto, valmis kattoverhoilu + aurinkolippojen materiaalit, penkkien vinyylit + kankaat, ovien kangastiivistenauhat ja käsinojien kankaat. Aikaa annoin kavereille 3vk, mutta 3.5vk se otti että tavarat oli kaverilla Michiganissa. Kaikinpuolin siis olen tyytyväinen palveluun. Vielä kun osat tulis Suomeen että saa ne tarkastettua.
     
  3. Porsas

    Porsas 3rd gear

    sms:ltä nyt tullut
    ovien alaosien karvat, valmiit matot, takakontin kankaat, hattuhyllyn kankaat, valkoiset ja mustat penkki kankaat ja vinyylit.

    aurinkolipat, niiden tangot, valmis kattoverhoilu yms vielä tulematta....ainoa mikään ottaa pattiin on se että eivät usko että en halua jälkitoimituksia, osat tulleet kolmessa paketissa eikä vielä kaikki perillä joten rahtiin ja tullisontaan pala rahaa aivan turhaan.
    Joo tuo sun laskelma että käkkylän kunnostus maksaa 15 harrasteyksikkö (1 yksikkö noin 2K€) pitää hyvin paikkansa....hyvän saattaa tosiaa saada paljon halvemmalla kuin se että itse tekee mutta sittenhän tietää mitä saa.

    Mä teen raakaa reissupeliä mutta orkkisosin...ei kärsi tehdä liian hienoa tuon oman huolettoman ajotyylin vuoksi :D ....caddyn pitää mökkireissulla yms mennä siitä mistä micrankin ja aina välillä ottaa aika kipeetä.

    tommonen aihio ja kesäksi pitäs saada ajoon

    [​IMG]

    Oviin ei tarvitse koskea, penkit tosi siistit mutta kuivunee pilalle joten menee uusiks..harmi sinänsä

    [​IMG]
     
  4. EVO X

    EVO X Gearhead

    [​IMG]

    Joo'o tuo sun omahan näyttää sentäs autolta! Mun coupella ei ihan vielä ens kesänä ajella :odroll:
     
  5. US-Automotive

    US-Automotive 3rd gear

    Alkup.istuinverhoilumateriaalit amerikkalaisiin

    Turvallisena ja luotettavana vaihtoehtona, Keijo Wuokko Porvoossa auttaa USA-autojen alkup. istuinverhoilumateriaalien hankinnassa, yli 25:n vuoden kokemuksella. Ulkomaanmaksuliikenne, rahtaus ja huolinta hoituu perille asti. Erikoisalaa Cadillac ja Lincoln, mutta materiaaleja toim. kaikkiin merkkeihin. Useita 1957-60 Cadillac-kankaita varastossa Suomessakin (HUOM. nämä ovat GM original-materiaaleja - ei reproa!). Ymmärrettävästi, kaikkia materiaaleja ei aina kuitenkaan enää ole joka autoon ensimmäisestä tai toisesta hyllystä löydettävissä... joten, kannattaa varata asiaan siihen tarvittava aika. Tarvitaan auton merkki, malli ja vm., sekä varustekilven TRIM-koodi. Puh. 040-3605166. Siitä se lähtee...
     
  6. 5.7 olssi

    5.7 olssi 1st gear

    Voin suositella Keijoa,jos Cadillacin verhoilu materiaaleista kyse.
     

Kerro tästä muillekin!