Cadillac SRX -07 takajouset

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja Imppu61, 19.4.2022.

  1. Imppu61

    Imppu61 1st gear

    Kellään mitä ideaa miten Cadillac SRX 2007 takajousitusta saisi paremmin kantavaksi eli löytyykö jostain jäykempiä jousia. Vallilan takomo ilmoitti ettei löydy valmista ratkaisua mutta voivat teettää mallista jousivalmistajalla jäykemmät. Hinta-arvio 1 300 €.
     
  2. sirkus

    sirkus Gearhead

    Sun yksilössä ei vissiin oo ilmapusseja iskareissa? Sellaset vois varmasti jälkiasentaakin, eli kompressori iskarit linjat ja tasoanturi. Halvaksi sekään ei toki tule. Toki jos siinä jo on ko ilmapussit niin kannatais tarkastaa, että kompressori jne pelaa kuten kuuluu
     
  3. sirkus

    sirkus Gearhead

  4. Imppu61

    Imppu61 1st gear

    Empä muuten tiedä onko, täytyy kontata auton alle. Missään ei kyllä käy selville että olisi eli minkäänmoista säätöä ei löydy. Mutta eipä tuokaan ihan halpa ratkaisu ole.
     
  5. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Automaattisäätö, eli kuorman mukaan säätyvä. Mulla nuo iskareiden ilmapussit oli riekaleina, ja löysähän se perse oli. Antaako näyttöön mitään ilmoitusta?
     
  6. Imppu61

    Imppu61 1st gear

    Eipä tule mitään ilmoitusta. Löysin alla olevan sarjan netistä järkevään hintaan, taidan laittaa tilaukseen.
     
  7. sirkus

    sirkus Gearhead

    Ei ainakaan sts antanu mitään ilmoa vaikka oli kompura mykkä eli kurkkaa ny eka sinne alle et onko ilmapussit iskareissa ja jos niin onko ne ehjät ja kompura pelaa. Sts ainaki pohjas perä jatkuvasti ku kompura ei pelannu
     

Kerro tästä muillekin!