Cadillac STS (OBD-1) IPC koodiparametrit hakusassa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja tincup, 21.6.2007.

 1. tincup

  tincup 1st gear

  Olisko kenelläkään < 1996 STS:n shop manualia tms, josta löytyisi IPC overriden koodien arvoja/tietoja? En mistään netistä löydä kuin tuoreempiin OBD-II autoihin niitä, eikä tuntunut oikein täsmäävän ton auton asetuksiin ne. Alldatadiy.comiinkin kirjauduin ja paljon oli infoa siellä, mutta noita en ole löytänyt sieltäkään.

  Tällä hetkellä lähinnä siis kiinnostaa saako tosta käpisteltyä Daytime Running Lights -toiminnon päälle omista asetuksistaan ennen kuin rakentelee siihen mitään viritystä, kun ei tunnu toimivan vaikka auton optiolistasta olin kattovinani että moinen on siihen Twilight Sentineliin tilattu ja OBD-2 autoissa sen ainakin näyttäisi saavan päälle/pois IPC:n override-asetuksista.
   
 2. SpedeX

  SpedeX 3rd gear

  Mitä tapahtuu jos peittää sen päivänvalosensorin siinä kojelaudan päällä?
   
 3. tincup

  tincup 1st gear

  Lähtee valot päälle, mutta tuo ole kovin elegantti ratkaisu :)
   

Kerro tästä muillekin!